Béčko s Třeští mělo vyhrát

01.11.2015 13:30

 

muži B - Slavoj Třešť 0:0

V zápase byli lepší domácí, vypracovali si více šancí, ve 24' Polnický hlavou po rohu pálil těsně nad. O minutu později Buřval pálil pouze do gólmana Kousala. Ve 28' z 20 metrů z PVK Polnický obstřelil zeď, ale brankář kryl. Ve 40' se osmělili poprvé hosté po brejku, ale situaci řešili vemi špatně. Ve 42' z hranice 16 PVK Polnického opět obstřelil zeď a míč se vykulil vně brankovou konstrukci. Třešť hrála bojovně a domácím nic nedarovala.
Ve fotogalerii Petra Skryji I. najdete další snímky ze zápasu.
 
Druhá půle byla opět s převahou domácích, ale ani nadvakrát se kutálející míč po brankové čáře M.Šmída, ani Polnický nedopravili za záda překonaného Kousala. Byl to zápas nevyužitých šancí. Vrchovina již devět kol neokusila hořkost porážky.
 
Myslím si, že jsme v první půli měli převahu, dostali jsme se k několika standardkám, které jsme ale neproměnili. Po přestávce na nás dolehla křeč, s přibývajícím časem rostla a i když jsme ještě měli dvě šance, skončilo to 0:0. Třešť nás důraznou hrou zaskočila,“ uznal lodivod Vrchoviny Karel Havlík.

 

Rozhodčí: Staněk

ŽK: 5:4, ČK 0:0

Diváci: 100. 

Vrchovina B: Bača (15. P. Šmída) - Mrkos, Veselý, Fagula, P. Blažíček - Žák, Petr Sodomka, Josífek (67. Vašíček), Polnický - Buřval (70. O. Follprecht), M. Šmída.