Čtrnáctý mistrovský zápas v NMNM 21.5.

22.05.2016 20:50

Tým - ročník 2005

SFK Vrchovina – FKM Jihlava  10:4

 SFK Vrchovina – Spartak Velká Bíteš  6:2

Více informací později …

 

Tým - ročník 2006

SFK Vrchovina – FKM Jihlava  9:8

Branky: Hudák K. 3x, Dvořák Mi. 2x, Hlaváčová V. 2x, Lempera L., Hendrich S.

Zápas jsme začali ve velkém stylu – jedna rychlá akce střídala druhou. Opět jsme se snažili střílet a bylo to také vidět na výsledku. Za první poločas opravdu nemám co vytknout. Zato do druhého poločasu někteří hráči nastoupili jako vyměnění. Už si mysleli, že to půjde samo a ono to nešlo. Přestali jsme kombinovat, neroztahovali jsme hru. Naopak soupeři to začalo jít. Dobrým pohybem a přihrávkami do prostoru nás přehrávali a zaslouženě dotáhli skóre. Výkonem ve druhém poločase jsme zklamali.

SFK Vrchovina – Spartak Velká Bíteš  10:0

Branky: Hlaváčová V. 5x, Hudák K. 3x, Dvořák Mi.,Lempera L.

I přes domluvu a upozornění na chyby z předchozího zápasu, jsme pokračovali v nemastném a neslaném výkonu. Naštěstí se to zhruba po pěti minutách změnilo a našli jsme svou tvář. Zvýšili jsme důraz a konečně začali i kombinovat. A když jsme doplnili kombinace dobrou střelbou, tak skóre začínalo narůstat. Bylo ale bláhové si myslet, že v nastoupeném trendu budeme pokračovat i ve druhém poločase. Druhý poločas se podobal druhému poločasu zápasu předchozího – hráli jsme na hromadě, přihrávky neexistovali.

Celkově musím konstatovat, že převládá spíše zklamání nad předvedenými výkony, i když výsledky napovídají opak. Někteří hráči usnuli na vavřínech. Vím, že umíme hrát lépe. Věřím, že se nám to příště podaří dokázat.

Tým hrál ve složení: Dvořák Martin (G), Dvořák Milan, Hlaváčová Veronika, Hudák Kryštof, Lempera Lukáš, Humlíček Jan, Hendrich Samuel, Šolc Marek, Drdla Antonín.