Čtvrtý mistrovský zápas v Novém Městě 26.9.

28.09.2015 18:46

Tým - ročník 2005

Vrchovina - Havl. Brod 8:9 (7:2)

branky: Starý 4x, Sklenář 2x, Kutra 2x

 

V předchozích zápasech nás druhé poločasy zdobily, ale tentokráte jsme v něm propadli. Po našich velkých hrubkách v rozehrávce se během chvíle soupeř dostal zpět do hry a byl na koni. My se bohužel začali strachovat o výsledek a broďané se dotáhli na stav 8:8. Poté jsme soupeře přimáčkli na jeho polovině, z čehož plynula střelba ze střední vzdálenosti. Ale hned několik nadějných pokusů zlikvidoval výborný gólman Brodu. Nejaktivnější v tomto ohledu byl Adam. Když už se zdálo že remizový stav vydrží až do konce, tak přišla velká rána. Nepokrytý hráč na zadní tyči doklepl hlavou odražený míč a uštědřil nám tak první letošní porážku.

 

Vrchovina - FKM Jihlava 20:2 (13:1)

branky: Starý 7x, Jelínek 5x, Kutra 4x, Sklenář 3x, Hlavsa

Jihlava proti nám tentokrát nasadila r. 2006. Soupeři nelze upřít velkou snahu a fotbalovost, ale věkový rozdíl byl hrozitánsky znát a i proto tak vysoké skóre.

 

Sestava: Dobrovolný J. (G), Hájek V., Hlavsa L., Jelínek F., Starý A., Kutra D., Sklenář D.

 

Tým - ročník 2006

Vrchovina – Havlíčkův Brod    14:9

Branky: Hudák 7x, Dvořák Mi. 3x, Hlaváčová 2x, Hendrich, Drdla

Opět nám utekl začátek zápasu. Mysleli jsme si, že soupeře přehrajeme kombinacemi do vlatní brány. Než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme dva nula. Naštěstí, jak už je zvykem, jsme zápas nevzdali a do soupeře se zakousli. Vítězství jsme poté strhli na svou stranu. Dobře jsme kombinovali a nescházela nám bojovnost S tím samozřejmě přišly i góly. Dobrý výkon.

 

FKM Jihlava - Vrchovina    9:5

Branky: Hudák 4x, Dvořák Mi. 4x, Hlaváčová

Sice jsme druhý víkend hráli proti stejnému soupeři, ale nastoupilo proti nám úplně jiné mužstvo. Zápas byl dlouho vyrovnaný a bez branek. První branku jsme naštěstí vsítili my a do poločasu ještě tři další. Poločas jsme tedy odehráli ve velkém stylu. Bohužel ve druhém poločasu došlo ke ztrátě koncentrace a dovolili soupeři alespoň zkorigovat. To vypuštění byla taková černá kaňka na celém víkendu. V dalších zápasech by se nám taková „laxnost“ nemusela vyplatit.

 

Sestava ve složení: Dvořák Martin (G), Dvořák Milan, Hlaváčová Veronika, Hudák Kryštof, Lempera Lukáš, Drdla Antonín, Hendrich Samuel, Humlíček Jan