Další prohra na domácím hřišti s Pelhřimovem

17.04.2016 18:00

 

Nové Město - Vrchovina nastoupila do utkání s novou posilou Mcdon Mbah (+1993), který do Vrchoviny přišel na jarní hostování z SK Viktorie Jirny (ČFL). Do sestavy se také po trestu vrátil kapitán Lukáš Michal. Čekal se tuhý boj o každý centimetr hřiště. Dvanáctým hráčem domácích byli fanoušci, kteří do poslední minuty své kluky povzbuzovali.

muži A - FK Pelhřimov 1:3 (0:1) branky: 73' Kyselý - 28' Kmoch, 58' Kostelecký, 73' Bartoň

Sestava: Michálek - Komínek, Smetana L., Drdla (55' Kyselý), Blažíček - Poul, Michal (C), Nespěšný, Kovář (86' Mazel)- Russ (81' Žák) - Mcdon

Trenéři: p. Libuša, Kysilko, Škorpík. Vedoucí týmu p. Bajer

Rozhodčí Hlubinka - Švehla, Rosický. Delegát FAČR p. Rabušic

ŽK 2:3 (Michal, Smetana - Naniáš, Vacek, Bartoň) ČK 0:0

Diváci 280

Nejlepší hráči: Michal - Naniáš, Bartoń

Další snímky (Petr Skryja I.) ze zápasu najdete ve fotogalerii

První šanci si vypracovali hosté, v 9' se těsně před brankou netrefil D.Poul z malého vápna. I poté byli hosté více aktivní. Ve 28' se bombou prezentoval hostující V.Poul, ale Michálek byl na místě. O dvě minuty později domácí založili brejk a domácí T.Poul se zbavil obránce a pálil z hranice 16 těsně nad. Nedáš, dostaneš! Z protiútoku po přihrávce Bartoně se trefil do prázdné branky Kmoch - 0:1. 

 
Druhá půle začala mezi 16. V 58' po přiťuknutí zleva přesně trefil po chybě obrany střídající Kostelecký - 0:2. Jiskru naděje vykřesal střídající dorostenec Kyselý -1:2. Bohužel hned z rozehrávky kontroval hostující Bartoň, když jej domácí obrana trestuhodně nechala z úhlu projít až před Michálka - 1:3. Domácí tlačili, ale dobře zformovaná obrana Pelhřimova vše pokryla. 

 

"Vždycky začneme hrát, až když dostaneme gól. A to už si takové týmy pohlídají. Je to o psychice, o ničem jiném," konstatoval trenér Vrchoviny Ladislav Libuša.