Desátý mistrovský zápas ve Velkém Meziříčí 23.4

23.04.2016 19:21

Tým - ročník 2007

FC Velké Meziříčí - SFK Vrchovina  8:0

Tento zápas z naší strany postrádal hlavně chuť porvat se o výsledek. Pokud z celého týmu chtějí hrát pouze dva hráči, tak to nestačí. V prvním poločase jsme to tedy odneslí a prohráli vysoko 7:0. Druhý poločas jsme se zlepšili a dokázali i ohrozit branku soupeře. Bohužel bez gólového efektu. Dali jsme si cíl vstřelit aspoň jeden gól. To se nám bohužel nepodařilo. Soupeř vyhrál zaslouženě. 

FC Chotěboř – SFK Vrchovina   2:3

Branky: Brusenbauch K, Tachir M., Hájek J.

Ve druhém zápase jsme navázali na druhý poločas z předchozího zápasu a dokázali vstřelit i nějaký gól. Kluci měli za úkol si zkoušet to, co se učí na tréninku - vedení míče, kličky, atd. Někteří se o to snažili a zaslouží pochvalu. Ve hře dozadu nám moc nejde bránění. Na tom budeme muset zapracovat. Nakonec jsme tento zápas dovedlli to vítězného konce a pro kluky to byla jakási odměna za snahu.

Tým hrál ve složení: Červinka Adam (G 1. zápas), Novotný Matěj (G 2. zápas), Bukáček Denis, Tachir Marek, Brusenbauch Karel, Hájek Jakub, Červenka Radim, Lempera Dan, Jelínek Jakub (1. zápas), Sláma Hugo (2. zápas) 

 

Tým - ročník 2008

Sestava : Blažek J. (1. zápas), Svoboda M.(2. zápas) - G, Chodil J., Sláma H., Rychtera D., Tomášek R., Tomášek M., Kunstmüller L., Křivánek M., Jelínek J. (2.zápas)

SFK Vrchovina   :    Velké Meziříčí     3  :  8

Do prvního zápasu jsme nastoupili vlažně a výsledek se dostavil. Po pár laciných gólech jsme brzo prohrávali a po většinu zápasu jsme se pouze bránili dobře kombinujícímu soupeři. Kluci byli nedůrazní a soubojům se často vyhýbali. V tomto zápase se ukázalo, jaký máme problém se čtením hry. Naši obránci se často přiliš vysunuli k našim útočícím hráčům a při ztrátě balonu nastihli včas zareagovat a vrátit se. Z rychlým protiútoků jsme pak dostávali laciné góly. Na této herní činnosti budeme muset zapracovat.


Góly :  Chodil J. - 2, Sláma H.


SFK Vrchovina   :   Chotěboř         7  :  2

Ke druhému zápasu se nám do sestavy vrátil Jakub Jelínek a na hře to bylo znát. Spolu s Jonáčem Chodilem vytvořili útočné duo, které soupeře herně přehrávalo. Jejich nasazení strhlo celý tým a hra včech hráčů se oproti prvnímu zápasu zlepšila. Naše konečné vítězství mohlo být ještě výraznější, ale ještě je u nás spousta šancí, které nakonec gólem neskončí. Je potřeba se v zakončování sklidnit. Za tento zápas bych chtěl všechny pochválit.


Góly  :  Jelínek J. - 4, Chodil J. - 3

FC Velké Meziříčí - SFK Vrchovina  9:2

FC Chotěboř – SFK Vrchovina   2:7

Více informací pozdějí ...