Fotbalový víkend, informace

29.05.2014 08:49

Dobrý den,
posílám Vám jěště několik informaci k fotbalovému víkendu. Zejména bych rád upozornil na věci, které budou děti potřebovat:

s sebou : jako na tábor: hygienické potřeby pyžamo, ručník, ponožky, slipy- prostě oblečení a také plavky, RUKÁVKY nebo plavací POMŮCKY a druhý ručník, kopačky sálové i se špunty na ven, teplákovky, krátké trenýrky do tělocvičny, chrániče, florbalku, čelovku, zdravotní průkazky, nějakou sladkost ( málo !!). Určitě pláštěnku (v případě deště se musíme přesunout do tělocvičny).

Na neděli je pro děti ze školičky, které se účastní soustředění domluveno přátelské utkání se školičkou z Jihlavy v rámci našeho výletu do Jihlavy na poslední mistrovské utkání přípravek. Nezapomeňte proto prosím přibalit dětem chrániče a věci tak jak na jiná přátelská utkání (podvlíkačky, mikinu na převlečení atd.). Hrát budeme v dresech.

Přibalte dětem prosím také holinky a teplé ponožky (procházka do přírody, nebo přesun do tělocvičny v případě deště).

 

Děkuji. S pozdravem
Bobula Marek

 

Hrubý program soustředění:

Pátek 30.5.

Sraz 15.30 u KD

Odjezd 15.45 busem do Svratky

Ubytování

Večerní aktivity

Táborák

 

Sobota 31.5.

Máme připravenou suchou i mokrou variantu. Domlouváme jak travnaté hřiště, tak tělocvičnu. Plánujeme využít i bazén v hotelu (je už v ceně), i umělku u hotelu (také v ceně).

Večer po večeři promítání filmu.

 

Neděle 1.6.

Odjezd na mistrovský zápas do Antonínova dolu. Autobus odjíždí od KD v 7.30, ve Svratce by měl být v 8.00. Oběd bychom měli mít opět ve Svratce cca 14.30 – 15.00. V 15.00 bychom provedli vyřazení ročníku 2003 ze starší přípravky. Bude to neformální, ale byli bychom rádi, kdyby se zúčastnili všichni rodiče. Bylo by společné rozloučení a předání rodičům cca v 15,30 ve Svratce!! Cesta zpět již není organizována.

 

s sebou : jako na tábor: hygienické potřeby pyžamo, ručník, ponožky, slipy- prostě oblečení a také plavky a druhý ručník, kopačky sálové i se špunty na ven, teplákovky, krátké trenýrky do tělocvičny, chrániče, florbalku, čelovku, zdravotní průkazky, nějakou sladkost ( málo !!). Určitě pláštěnku (v případě deště se musíme přesunout do tělocvičny).

 

Co se týká prostředí, kde budeme pobývat: www.hotel-svratka.cz. Bydlet budeme v bungalovech a stravovat se v hotelu. Co se týká trenérského obsazení, tak by mělo jet minimálně 6 trenérů.

 

Pokud byste potřebovali další informace můžete se zeptat těchto trenérů:

Ivan Hudák 724 255 933

Rostislav Novotný 602 560 698

Roman Dobrovolný 608 539 378

Jiří Mička 774 710 678

Marek Bobula 724 326 299