Generálka vyšla na jedničku s hvězdičkou

11.03.2017 18:53

 

Kolesa / Nové Město - Hráči Vrchoviny absolvují závěrečné herní soustředění v Kolesách na Přeloučsku, ve velmi příjemném prostředí jezdeckého areálu. Toto prostředí si vybrali již po několikáté a důvěrně jej znají. V rámci tohoto kempu si Vrchovina pozvala soupeře více než zdatného, i když je to "jen" účastník Jihomoravského KP, který je po podzimu druhý, s velkými ambicemi na postup do Fortuna divize D - AFK Tišnov. Náš dnešní soupeř nastřílel za podzimní kola celkem 48 branek, zápas se odehrál na solidním přírodním trávníku v místním areálu, v Kolesách.

 

muži A - AFK Tišnov 5:2 (2:0) branky: 2x Poul, 2x Skalník M., Kovář

Vrchovina byla po celý zápas lepším týmem a s chutí si zastřílela proti ambicióznímu soupeři.

Sestava: Michálek - Skalník K., Vícha, Chalupa, Bača - Blažíček R., Michal, Žák, Poul - Kovář, Skalník M. Střídali do II. pol.: Šmída P.(do branky), Košík, Wolker, Ošmera, Blažíček P.

Trenér Zeman snad probouzí Vrchovinu k lepším zítřkům a říká: "Vzhledem k situaci ve druhé lize budou takřka jistě padat tři týmy z naší skupiny, je to proto velice pravděpodobné. Na záchranu bude podle mě potřeba nějakých 35 bodů, to znamená, že potřebujeme osmkrát vyhrát. Klíčové budou zápasy s celky ze spodku tabulky, většinu z nich máme doma. Měla by to být naše výhoda, ale musíme to potvrdit v samotných utkáních. O záchraně se totiž rozhodne právě v domácím prostředí, tam se bude lámat chleba," dodal Richard Zeman.

 

Příští víkend již A-tým nastoupí k tolik očekávanému MU v Břeclavi, v sobotu 18.3.2017 od 15.00 hod.

 

Další zápasy:

FC Velké Meziříčí B - muži B 4:1 branka: Polnický

Líšeň - Rosice 2:0

1.HFK Olomouc - FK Hodonín 3:1

Břeclav - HFK Třebíč 2:3

Bystřice - V.Meziříčí 0:2

Bystrc - Polná 3:6

Stará Říše - Dobronín 5:0

Pelhřimov - Ždírec n/D. 0:2

Tasovice - Jemnicko 4:2

Ivančice - Velká Bíteš 4:1

H.Brod - Žďár n/S. 1:6

SFK Holešov - TVD Slavičín 0:4 (MU dohrávka z podzimu)