FK Humpolec -U13 0:4 (0:2)

27.09.2015 11:45

Branky: 15. Jícha Matěj, 27. Červenka Roman, 50. Bonaventura Lukáš, 58. Dvořáček Jakub

sestava: Mička J,Dvořáček J., Červenka R., Bonaventura L. , Novák L., Dobrovolný T.,  Jícha M.,  Jirků A.,  Sochor M.,  Šiska V.,  Švanda T.,  

 

komentář: 

jak hodnotíte dnešní zápas: 

Martin Macháček , asistent  trenéra : 

"Zápas  hodnotím velmi dobře. Kluci podali bojovný, kolektivní výkon. Nezklamali  ani kluci z lavičky.  Velice  se mi líbil Láďa Novák  na záloze a pak dvojice  Vojta  a  Tomáš  v obraně. "

Kluci jsou zvyklí  řadu  situací řešit  spoluprací s brankářem -dneska Jirkou Mičkou- Myslíte   že   tento systém  může  fungovat  i na další zápasy, kdy  můžeme  čelit  ještě silnějšímu soupeři?

 "Myslím že   kluci  mají ten systém dobře  zažitý. Někdy  je  trochu problematická  rychlá   rozehrávka ze strany  brankáře  zpět  do  hry, kdy   zvláště   rozehra středem  je nebezpečná - to bychom chtěli s Jirkou  trochu zlepšit.  Vnímám  že   by  někdy  bylo lepší míč  podržet  a rozehrát  s krajními  obránci  nebo  křídly  na  záloze. "    

Jirka  dnes  rozehru řešil  dlouhými balony,   domlouvali jste se na to, že by bylo dobré   i toto trochu změnit a   využívat  právě  obrany a rozehrávat nakrátko ?

Ladislav Novák , asistent  trenéra:

"  Ano, v poločase jsme  na to Jirku upozornovali,  abychom využili jak   Vojtu, tak Červiho na druhé  straně  při rozehrávce,  ale  je  na  čem ještě dále pracovat.  "

Všichni  tři  dříve zmínění  hráči patřili k oporám  týmu i  zápasu,  jak hodnotíš  dnes  útočníky ? jeví se  jako perspektivní na tuto pozici  další hráči ?

"Máme  trochu problém s fyzickými parametry  našich útočníků- kluci  kterí  nastupují na tuto pozici  jsou  menšího vzrůstu, tak je to pro ně  vždy náročné narazí-li na  větší soupeře. Myslím že se  ale   svojí mrštností  a nasazením  tuto nevýhodu  dokážou  vymazat.  Myslím že i Martin Sochor se   dokáže  dobře prosadit.  " 

Kteří hráči se  nejvíc  dnes líbili Tobě?

" Souhlasím s Martinem  že to byli  Vojta, Tomáš a Láďa" 

děkuji za  rozhovor  a  gratuluji