Jedenáctý mistrovský zápas v NMNM

01.05.2016 15:06

Tým - ročník 2005

 SFK Vrchovina – FC Velké Meziříčí  14:1

Chodilová 5x, Starý 4x, Kutra 3x, Hlavsa, Chalupský

První zápas si byl v lecčems podobný stejně jako minulý víkend ve Velkém Meziříčí, jen s trochu jiným skóre. I když 14 nastřílených branek je hodně, myslím že počet měl být vyšší. Proti byl ale velmi dobře chytající brankář soupeře anebo hned několik nadějných situací před bránou soupeře jsme neřešili správným způsobem.

 

SFK Vrchovina – FŠ Třebíč  7:3

Kutra 4x, Chodilová 2x, Starý

 

Na těžkého protivníka jsme zvolili náročný způsob hry, který byl sice s ohledem na náš malý počet hráčů riskantní, nicméně přinesl své ovoce. Především v první půli byl k vidění z naší strany výborný výkon, podpořený maximálním nasazením. Akce střídala akci, šance šanci. Zde můžu vytknout jen špatnou koncovku. S přibývajícím časem už na naše hráče doléhala únava, Fotbalová škola však jen v závěru stihla pouze výsledek korigovat na konečných 7:3. Nerad vyzdvihuji jednotlivce, zkrátka po skvělém individuálním a týmovém výkonu všech jsme kvalitního soupeře jednoznačně po zásluze zdolali. V obou zápasech byli sem tam k vidění věci naučené z tréninku, což se nám do teď přenášet do zápasů vůbec nedařilo. I z tohoto pohledu panuje po víkendu maximální spokojenost! S touto malou partou je radost spolupracovat :-)

 

 

Sestava: Dobrovolný J. (G), Hlavsa L., Jelínek F., Starý A., Chodilová J., Chalupský Š., Hlavsa L.

 

Tým - ročník 2006

SFK Vrchovina – FC Velké Meziříčí  5:10

Branky: Nechvátal M. 3x, Hudák K. 2x  

Náš počáteční nápor ke gólu nevedl – bohužel jsme nebyli schopni zakončit do brány. Soupeř nám potom vstřelil rychlé góly po individuálních chybách a už otěže zápasu z rukou nepustil. Bohužel nás neustále trápí problémy s velmi slabou střelbou a individuálními špatnými přístupy jednotlivců k utkání. To nás stále sráží. Pracujeme na tom, ale zatím se posunujeme dopředu pouze o malé krůčky.

SFK Vrchovina – FŠ Třebíč  5:5

Branky: Nechvátal M. 3x, Hlaváčová V., Šolc M.

V tomto zápase jsme zlepšili střelbu a důraz. Vypracovali jsme si pěknými akcemi dostatek příležitostí ke skórování, ale většinou jsme pokazili finální fázi buď špatnou nahrávkou, nebo pomalou či nedůraznou prací s míčem. Soupeř nám dával góly většinou po střelách. Remíza je spravedlivá..

Tým hrál ve složení: Dvořák Martin (G), Dvořák Milan, Nechvátal Matyáš, Hlaváčová Veronika, Hudák Kryštof, Lempera Lukáš, Hendrich Samuel, Humlíček Jan, Šolc Marek