Juniorka bodovala v pátém zápase

03.10.2015 15:00

muži B - Ježek Rantířov 2:0 (0:0) branky: 48' + 61' Buřval

Sestava Vrchoviny: Šmída P.  Veselý, Drdal, Fagula (K), Bača - Josífek (55' Blažíček R.), Žák, Sodomka Petr, Krejčí (57' Mrkos) - Buřval (78' Follprecht O.), Šmída M.

Trenéři: p. Havlík, Fagula, Poul. Vedoucí týmu p. Polívka

Rozhodčí: Voneš - Müller , Jílek

ŽK 1:1, ČK 0:0

Diváci 80

Zápas začal vyrovnanou partií, ale postupem času začala Vrchovina utahovat šrouby. První půle to byla plejáda promarněných příležitostí domácího týmu. V 9' zmařil tutovku domácí Buřval, když jej přes obrannou linii vypustil Josífek, sám před brankářem Fousem ještě přihrával, ale jen hostujícím obráncům! Domácí měli s přibývajícími minutami obrovský tlak, ale ani Žák branku nedal, z malého vápna překopl branku a ani dvojice Šmída s Buřvalem, když šli sami na gólmana, špatně řešili celou situaci a byl z toho nakonec pouze roh. Hosté na to, že vstřelili do této doby 22 branek se dostaly pouze do náznaků šancí, které obrana včele s Fagulou bez problémů pochytala.

Druhá půle začala brankou Buřvala, který se vyměnil míč se Šmídou a bombou ze 16 k tyči nedal Fousovi v brance žádnou šanci - 1:0. Domácí stále dobývali branku hostí a za necelou čtvrthodinku přidal Buřval svoji druhou branku v zápase, kterou vypracoval mladičký Žák, když zatáhl míč až k brankové čáře a přesným prudkým centrem našel dobře postaveného střelce zápasu - 2:0. Hosté hrozili pouze z rychlých brejků, ale buď měla Vrchovina štěstí, nebo se k zakončení vůbec hosté nedostaly. Oživení do řad domácích přineslo střídání mladého Blažíčka, hra se ještě více rozhýbala, ale v jasných příležitostech Vrchovina selhala. Vítězství domácích je zcela zasloužené a skóre pro hosty milosrdné.