Juniorka Vrchoviny prohrála na domácím hřišti

12.06.2017 06:23
Nové Město - V předposledním 25. kole I.A tř. sk.B si nedokázala rezerva Vrchoviny poradit s rezervou HFK Třebíč. Prohrála o branku.
 
muži B - HFK TŘEBÍČ B 1:2 (1:1) branky: Josífek - Bence (PK), Kovář
 
První poločas byl herně oboustranně kvalitní. Do vedení šla rezerva Vrchoviny těsně před uplynutím půlhodiny hry. Po centru Vašíčka se nadvakrát prosadil na malém vápně Josífek.
Z vedení se však domácí neradovali dlouho. Na dlouhý balon vyběhl gólman Follprecht a po jeho střetu s hostujícím útočníkem se ve 36. minutě pískala penalta. S tou si bez problémů poradil Kovář a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.
Po změně stran domácí prostřídali, což ale mělo na jejich hru spíše negativní vliv. Postupem času tak získalo béčko Třebíče převahu. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 66. minutě. Kovář prošel hostující obranou a tvrdou střelou nedal Follprechtovi šanci. Hosté si tak z Nového Města odvezli všechny tři body.
Rozhodčí: P. Rosický
ŽK: 1:0, ČK 0:0
Diváci: 54
Vrchovina B: Follprecht - P. Blažíček, Veselý, Fagula, Skryja J. - Vašíček, P. Sodomka, Josífek (46. Kyselý), Mazel (76. Němeček) - Polnický, Poul (63. Čírtek).
Trenéři: p. Havlík, Poul, vedoucí týmu p. Polívka