konec roku 2016

19.12.2016 08:23
Vážení rodiče,
přeposílám Vám mail Ivana Hudáka adresovaný celé přípravce, protože přesně vystihuje to co bych chtěl napsat. Mně nezbývá než Vám také za nás - trenéry školičky - poděkovat a popřát požehnané svátky plné radosti a času strávaného s Vašimi dětmi. Dětem přejeme pod stromeček hlavně hromadu zdraví, abychom se po Novém roce sešli v co největším počtu a mohli si dál užívat radost z pohybu a fotbalu.

Za trenéry školičky sfk
Marek Bobula

Vážení rodiče,

 
končí nám rok a je čas alespoň krátkého bilancování i nás v přípravce. Strávili jsme s dětmi mnoho času a užili spoustu legrace, ale i zklamání. V létě jsme předali ročník 2005 do mladších žáků a to jaké podávají, výkony nás naplňuje potěšením z dobře vykonané práce. Stejným způsobem pokračujeme i s dalšími ročníky počínaje od školičky až po starší přípravku. Za to vše patří dík stálým i příležitostným trenérům (Markovi Bobulovi, Ondrovi Víchovi, Jirkovi Mičkovi, Vláďovi Jelínkovi, Mírovi Chroustovskému, Davidovi Krejčímu a Romanovi Dobrovolnému) a všem, kteří se jakkoliv podíleli na chodu celé přípravky. Samozřejmě je třeba poděkovat Vám, rodičům, kteří nám důvěřujete a svěřujete své děti do naší péče. Náš cíl zůstane nadále stále stejný - budeme se snažit vychovat z dětí především dobré lidi a fotbal budeme využívat jako prostředek. Budeme se ovšem také věnovat sportovní stránce, ale sami víte, že každé dítě se vyvíjí jinak rychle a má jiné předpoklady pro náš sport. Trpělivost tedy musí být naše největší devíza. 
 
Chtěl bych Vám tedy ještě jednou poděkovat za důvěru a popřát co nejvíce duchovních zážitku přes vánoční čas a vše dobré do celého příštího roku.
 
Trénovat začneme hned po Novém roce v úterý 3. ledna. Program prvního lednového týdne se Vám jako obvykle budu snažit poslat.
 
Za kolektiv trenérů Ivan Hudák