Osmý mistrovský zápas v Pelhřimově 25.10.

25.10.2015 12:32

Tým - ročník 2005

Sestava: Dobrovolný J. (G), Hlavsa L., Jelínek F., Starý A., Sklenář D., Kutra D.  + 1. zápas Hudák K. a Hlaváčová V. a 2. zápas Chalupský Š.

 

Pelhřimov - Vrchovina 5:6 (3:1)

branky: Kutra 2x, Starý, Sklenář, Hlaváčová, vlastní

 

Nezačali jsme dobře, v úvodu nás soupeř zatlačil a chvíli nám trvalo než jsme se domácím vyrovnali v herních činnostech. Určitě nám v úvodu také nepomohla namrzlá umělka. Ke konci poločasu už jsme to byli my, kteří diktovali tempo. Po několika krásně zahraných akcích jsme se dokázali dostat před soupeřovu branku, ale tam nám chyběl klid v zakončení. V nastoleném tempu jsme pokračovali i v začátku druhé půle a hlavně se nám to podařilo vyjádřit gólově. Dokázali jsme otočit na 3:5. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou, akce střídala akci, šance šanci a k vidění byl oboustranně kvalitní duel. Dá se říct, že se jednalo o remizový zápas, ale štěstí se přiklonilo na naší stranu. Jen více takovýchto zápasů! Zde kluci a děvče určitě zaslouží pochvalu!

 

Bystřice - Vrchovina  4:6 (2:3)

branky:  Sklenář 3x, Kutra, Starý, vlastní

 

Poslední podzimní mistrovské utkání se nám herně vůbec nevyvedlo. Ne až tak fotbalovému soupeři jsme se ve všem bohužel přizpůsobili a tak se celý zápas nesl v duchu nepřesností, nákopů, odkopů, osobních soubojů atd. Když jsme dali balon na zem a hráli na 1-2 doteky tak jak umíme, tak jsme měli jednoznačně navrch, ale takovýchto okamžiků jsme předvedli zoufale málo. Na druhou stranu fotbal takováto utkání občas přináší a jsem rád, že i takové zápasy kluci dokáží zvládnout.

 

Tým - ročník 2006

Sestava: Dvořák Martin (G), Dvořák Milan, Nechvátal Matyáš,  Lempera Lukáš, Šolc Marek,  Humlíček Jan, Hendrich Samuel, Kacafírek Filip, + 1. zápas Chalupský Šimon a 2. zápas Hudák Kryštof a Hlaváčová Veronika

 

Pelhřimov - Vrchovina    5:2

Branky: Chalupský, Nechvátal

 

Pelhřimov nás překvapil dobrou kombinační hrou a také pokusy o střelbu. Nás zápas nezastihl v dobrém rozpoložení. Naše kombinační hra vůbec neexistovala, utápěli jsme se v osobních soubojích. V zápase se nám také zranili dva hráči, se kterými jsme poté nemohli počítat. A když ani brankář nebyl ve své kůži, zaslouženě jsme prohráli. Bohužel jenom bojovat nestačí. Pokud do toho nedáme trochu fotbalového myšlení soupeře, nemáme šanci soupeře přehrát. Pro poučení to byl velice dobrý zápas. Jde jenom o to, abychom se opravdu poučili.

 

Bystřice n/P - Vrchovina    1:12

Branky: Hendrich 3x, Nechvátal 3x, Lempera 2x, Hlaváčová 2x, Hudák, Šolc

 

Tento výsledek se nerodil lehce. První a jediný gól soupeře jsme si dali sami a zápas v podstatě kopíroval zápas předchozí. Naštěstí jsme se vrátili k naší hře. Od té chvíle jsme měli mírně navrch a i skóre se začalo měnit. Neustále je sice prostor na zlepšení, ale pokud hrajeme jako tým, „nestydíme“ se nahrát spoluhráči, předvedená hra i potěší oko diváka. Stále mi ale chybí častější střelba a rychlejší práce s míčem. To je náš cíl do budoucna.