Pátý mistrovský zápas v Chotěboři 3.10.

04.10.2015 11:34

Tým - ročník 2005

Sestava: Dobrovolný J. (G), Hlavsa L., Hájek V., Jelínek F., Kutra D., Starý A., Sklenář D. + 1. zápas Šolc M. a 2. zápas Kacafírek F.

AFC Humpolec - Vrchovina 4:15 (0:8)

branky: Starý 5x, Kutra 4x, Sklenář 3x, Šolc 2x, Jelínek

 

Chotěboř - Vrchovina 2:24 (1:10)

branky: Kutra 8x, Starý 6x, Sklenář 5x, Jelínek 3x, Kacafírek 2x

 

Asi nemá smysl se nějak rozepisovat. Na umělé trávě a v silném větru jsme odehráli dvě vynikající utkání. V sobotu kluci rozdávali radost všem zúčastněným a výsledky hovoří za vše.

Obrovská pochvala všem!

 

Tým - ročník 2006

Sestava: Dvořák Martin (G), Dvořák Milan, Hlaváčová Veronika, Hudák Kryštof, Lempera Lukáš, Drdla Antonín, Hendrich Samuel, Kacafírek Filip (1.zápas), Šolc Marek (2.zápas)

Humpolec - Vrchovina    5:12

Branky: Hudák 5x, Hlaváčová 4x, Nechvátal 2x, Dvořák Mi.

Tento zápas se nám moc nepovedl, ač výsledek vypovídá o opaku. V tomto zápase mě scházelo týmové pojetí hry – kombinace, nahrávky a následná střelba. Utápěli jsme se v individuálních akcích, soubojích jeden na jednoho nebo jedno proti dvěma. Nebylo to pohledné utkání a i my jsme k tomu přispěli. Góly jsme dali pouze proto, že jsme byli důraznější před brankou. Nedařila se nám ani rozehrávka od branky – jako bychom ani nechtěli dostat míč. Ale i taková utkání fotbal přináší.

Chotěboř - Vrchovina    8:15

Branky: Hlaváčová 6x, Hudák 4x, Nechvátal 2x, Dvořák Mi., Drdla, Lempera

První poločas tohoto utkání jsme odehráli ve stejném stylu jako celý zápas předchozí. O to, že se na tento zápas dalo dívat, se staral pouze soupeř. U všeho jsme byli druzí, sobecky jsme hráli opět sami na sebe. Zatímco soupeř mnohdy krásně kombinoval, my jsme nepřevedli jedinou pohlednou akci. Se štěstím jsme poločas dovedli do remízového stavu 8:8. Do druhého poločasu (po důrazné domluvě) nastoupilo úplně jiné mužstvo, tak jak ho známe. Předháněli jsme se v bojovnosti a důrazu (tady vynikal obzvlášť „Pinďa“) a bylo nás plné hřiště. S tím přišli i pěkné kombinace, když jsme si nabíhali do volných prostorů. Spoustu šancí jsme ještě nevyužili. Soupeř v této chvíli přestal jakoby existovat. Za druhý poločas zasloužíme pochvalu.