Pěkný výsledek na halovém turnaji v Poličce!

26.11.2016 17:16

Na turnaj v Poličce byl nominovám výběr mladší přípravky. Turnaje se účastnilo 10 týmů rozdělených do dvou skupin. První dva ze skupiny postupovali do semifinále a zbytek hrál s protějškem z vedlejší skupiny o umístění. My jsme po skupině obsadili druhé místo, kdy jsme měi stjený počet jako domácí Polička, ale vstřelili jsme více gólů, což znamenalo postup. Ve skupině jsme 2 zápasy vyhráli, jeden remizovali a jeden prohráli. V semifinále jsme předvedli náš nejlepší výkon a druhý tým Poličky (suveréna vedlejší skupiiny) jsme dokázali porazit. Ve finále už jsme nestačili asi na nejlepší tým turnaje Letovice a obsadili tak krásné druhé místo.. 

Celkově honotím výkony svěřenců velmi pozitivně. Někteří mě svými výkony mile překvapili, neboť jsem je dlouho neviděl. Dnes jsem zaskakoval za standardní trénry ml. přípravky, neboť ti se účastnili doškolení trenérské licence C. Kolegové dělají skvělou práci a byla radost dnes jejich svěřence sledovat, co umí. Samozřejmě jsme ve fázi učení, takže to není dokonalé, ale systematická prácce je vidět. Kolegové díky!!!

Sestava týmu: Jan Blažek (G), Jakub Jelínek, Matěj Novotný, Jonáš Chodil, Richard Tomášek Hugo Sláma, Lukáš Kunstmuller, David Chroustovský, Adam Bobula

A teď ty výsledky ve skupině:

Svratka - SFK Vrchovina  0:3

G: Jelínek 2x, Novotný

SFK Vrchovina - Letovice 1:4

G: Jelínek

SFK Vrchovina - Skuteč 4:0

G: Novotný 2x, Jelínek, Chroustovský

Polička černí - SFK Vrchovina 1:1

G: Novotný

 

SEMIFINÁLE

Polička bílí - SFK Vrchovina 1:3

G: Jelínek 2x, Novotný

 

FINÁLE

Letovice -- SFK Vrchovina 3:0

 

Celkové tabulky obou skupin  a fotka týmu s diplomen ZDE.