Polná poprvé vyhrála v N.Městě

08.11.2015 14:00

muži A - Slavoj Polná 0:3 (0:2)

Sestava Vrchovina: Vítek - Drdla, Dvořáček, Košík, Šandera - Žák (79. Bárta), Komínek, Pavel Sodomka, Michal (48. Kyselý, 79. Šustáček), Nespěšný - Kovář. 

Sestava Slavoj Polná: Skočdopole - Bambula, Kučera, Fadrný, Caha J. - Urbánek (88. Haala), Pražák, Klíma (86. Benda), Kavka, Kubec (88. Holub) - Válek.

Nejlepší hráči: Pražák, Kavka, Urbánek

Rozhodčí Gasnárek

ŽK 2:1

Diváci 285

 

Další snímky ze zápasu ve fotogalerii připravil Petr Skryja I.

 

Ještě před výkopem se stadion rozloučil s brankářem Janem Vítkem, který chytal na domácím trávníku naposledy, protože se rozhodl svoji brankářskou kariéru přerušit. Všichni fanoušci mu svým potleskem vyjádřili poděkování.

Vrchovina sehrála nepovedený zápas. Slavoj byl po celý zápas lepší a dokázal to přetavit v jednoznačné vítězství. Po opatrném, takticky vedeném začátku šli hosté do vedení po střele Prážaka, jehož nechala domácí obrana okolo penalty trestuhodně osamoceného.

Nové Město zvýšilo obrátky, v první půli nicméně nevystřelilo na branku a zůstalo jen u náznaků šancí. Ve 36. minutě čaroval po chybě obrany Vítek. Těsně před poločasem však Urbánek rozvlnil jeho svatyni podruhé.

Hned po přestávce mohl snížit Komínek, ale nájezd na brankáře řešil velmi špatně a Skočdopole gólu zabránil. Po chvíli Komínek centroval na střídajícího Kyselého, jehož hlavička bránu netrefila. Zbytek duelu odehráli hosté velmi takticky. V závěru ještě potopil domácí výběr záložník Kubec.

Na jednu stranu jsme zklamaní, ale vychází to z toho, že hráčů nám ubývá a zraněné či distancované kluky jsme nedokázali nahradit. Polná na nás v první půli velmi rychle nastoupila, ve většině situací jsme byli až ti druzí. Dnes se nám nedařilo nic, v útoku nám chyběl hráč, který by udržel míč. Aby toho nebylo málo, tak se nám ještě zranil kapitán Michal,“ mrzelo trenéra Vrchoviny Romana Kysilka.