program na týden od 18.8

18.08.2014 08:33

Dobrý den,
přeposílám Vám mail Ivana Hudáka ohledně programu na tento týden. Pro školičku nejsou plánovány žádne změny, tedy trénink úterý a čtvrtek 16-17. hod.
Děkuji S pozdravem
Bobula Marek
 

Dobrý večer,
 
tak pomalu začínáme najíždět na standardní režim a tudíž přichází první informace o následujícím týdnu. V něm nás čeká následující:
 
úterý
 
trénink 
školička 16 - 17
ml. přípravka 16 - 18
st. přípravka 16 - 18
 
středa
 
přípravný přátelský zápas s Radešínskou Svratkou v R. Svratce
Je to pouze pro starší přípravku - jedou trenéři st. přípravky R. Dobrovolný a D. Krejčí. Pojede se auty, prosím tedy rodiče dětí ze st. přípravky, aby potvrdili účast (i neúčast) dětí a také jestli mohou vzít auto přímo trenéru Dobrovolnému na adresu dobroman77@gmail.com. Sraz je v 16.00 u KD. Zápas začíná v 17.00. Nezapomeňte na chrániče!!! 
 
čtvrtek 
 
trénink
školička 16 - 17
ml. přípravka 16 - 18
st. přípravka 16 - 18
 
sobota
 
turnaj ve Velké Bíteši (pro starší i mladší přípravku)
Budeme hrát jako při mistrovských zápasech na 4 hřištích. V tomto turnaji chceme dát příležitost všem klukům i děvčatům. Zahrajou si úplně všichni dost a dost. Rozhodli jsme se využít nabídku z Bíteše i proto, že cena za turnaj pro čtyři mužstva je symbolická. Turnaj si budeme platit sami, proto budeme vybírat za každého hráče 70 Kč na místě. Více informací pošlu během týdne. Nicméně opět budeme potřebovat potvrdit účast i neúčast dětí a i to, kdo z rodíčů může vzít auto. Starší přípravku prosím potvrzujte na Romana Dobrovolného ( dobroman77@gmail.com) a ml. přípravku mě na adresu kozout@gmail.com. Již jste mi to předbězně potvrzovali, nicméně prosím ještě jednou, ať to máme aktualizované. 
 
Tento týden je toho poměrně dost, ale doufám, že to zvládneme.
 
Hezký týden.
 
Ivan Hudák