První mistrovský zápas v Havlíčkově Brodě 10.9.

10.09.2016 21:57

Tým - ročník 2007

FC Žďas  – SFK Vrchovina  10:1 ( pol. 3:1)

Branky: Lempera L. 1x

Na první zápas sezony jsme horko těžko skládali tým – na tréninky nás chodí mnoho a na zápasy samé omluvenky. Jednoho hráče jsme si tedy museli půjčit od starších kluků a Matěje Novotného z mladší přípravky. Měli jsme jednoho hráče na střídání a to při takovém horku, jaké panovalo, byl opravdu náročný úkol. Navíc se utkání z nepochopitelných důvodů hrálo na umělce, takže výheň byla ještě větší. První poločas jsme drželi se žďárskými krok. Hráli jsme vyrovnanou partii a měli i šance. Bohužel nás trápila rychlost a přesnost zakončení. Ve druhém poločase jsme soupeři nabídli vlastními chybami příliš mnoho šancí, které využíval. Zaslouženě proto zvítězil. Přesto nejsem zklamán z výkonu jednotlivců. Je to příslib do budoucnosti. Pokud se budou snažit, účastnit se, co možná největšího počtu tréninků a poté zápasů, budou se zlepšovat.

Havlíčkův Brod – SFK Vrchovina  9:14 ( pol. 4:6)

Branky: Novotný M. 9x, Hendrich S. 4x, Drdla A. 1x

Druhý zápas byl ještě náročnější než první. Dalších 50 minut ve velkém horku a na umělce bylo opravdu vyčerpávajících. V utkání jsme dobře kombinovali, ale v prvním poločase jsme příliš váhali v zakončení. V druhém poločase se rozstřílel Matěj Novotný a na výsledku to bylo znát. Snažili jsme se bojovat o každý míč a celkem se nám to dařilo. V druhém poločase soupeř doplnil tým o další hráče a už to tak jednoduché nebylo. Přesto jsme utkání dotáhli do vítězného konce.

Tým hrál ve složení: Pochop Jan (B), Bukáček Denis, Hájek Jakub, Lempera Dan, Novotný Matěj, Drdla Antonín, Lempera Lukáš (1. zápas), Hendrich Samuel (2. zápas)

 

Tým - ročník 2006

FC Žďas – SFK Vrchovina  9:5 ( pol. 5:1)

Branky: Hudák K. 4x, Hlaváčová V. 1x

Komentář později …

Havlíčkův Brod – SFK Vrchovina  14:6 ( pol. 4:4)

Branky: Hudák K. 3x, Dvořák Mi. 2x, Hlaváčová V. 1x

 Komentář později …

Tým hrál ve složení: Dvořák Martin (G), Dvořák Milan, Hlaváčová Veronika, Lempera Lukáš (2. Zápas), Humlíček Jan, Hendrich Samuel (1. Zápas), Šolc Marek, Hudák Kryštof

Dnes bych chtěl poděkovat všem našim fotbalistům, že jeli na zápas, vyrovnali se s velice náročnými podmínkami – teplem, znásobeným umělým povrchem. Každému bych si to přál zkusit. Ještě jednou díky za vynaložené úsilí.