První turnaj tišnovské zimní ligy 8.11.

09.11.2015 17:21

Starší přípravka (ročník 2005) se v neděli účastnila zahájení  4. ročníku Tišnovské zimní ligy. Kvalitně odehrátý začátek turnaje z naší strany. Hráli jsme s chutí, nasazením a vcelku dobře kombinovali. Utkání ovlivnila obrovská nervozita v prvním zápase s Tišnovem. Bohužel opět nám v zápasech chyběl větší klid v koncovce. Za nedělní výkon klukům patří velká pochvala.

 

Sestava: Jakub Dobrovolný  ( G ),  Dan Kutra ( C ),  Filip Jelínek,  David Sklenář ,  Adam Starý,  Vojta Hájek, Šimon Chalupský,  Jaroslav Kříž,  Luděk Hlavsa   

 

Výsledky:

 

SFK Vrchovina  : AFK Tišnov                     2 : 2  ( Sklenář, Starý )

           

Na začátku prvního utkání s Tišnovem  jsme vstoupili hodně neurovnanou hrou z naší strany.  Chyběla nám trpělivost přesnost. Dlouho jsme nemohli překonat soupeřova výborného brankáře. Kluci kombinovali a postupně jsme dostávali soupeře pod tlak. Nicméně i s tou převahou, kterou jsme měli, jsme byli my, kteří dostali první gol. Na tento gól jsme dokázali v čas odpovědět. V polovině zápasu jsme opět chybovali při rozehrávce a soupeř nás potrestal. Podařilo se nám srovnat těsně před koncem. V závěru jsme měli dvě velké šance, ale ani jednu jsme neproměnili.

 

 

Vel. Bíteš  : SFK Vrchovina              0 : 4  ( Sklenář 3x, Starý)

 

Pěknou kombinační hrou, nesmírnou vůlí a nasazením všech hráčů se nám podařilo soupeře přehrát.

 

Vel.Meziříčí : SFK Vrchovina                      0 : 2  ( Starý )

 

Výsledek vypadá výborně, hra však zejména v první části byla z naší strany dost neurovnaná a nepřesná. V závěru jsme se výrazně zlepšili a začali převádět nádherné fotbalové akce. Rychlá perfektní rozehra mezi 3 až 4 hráči, přímočaré průniky podél lajny či několik zdařilých kliček ve velké rychlosti za sebou s následnou přihrávkou.

 

FC Blansko : SFK Vrchovina                       0 : 2  ( Starý, Chalupský )

 

Nechci naše borce přechválit, ale na tomto nedělním turnaji podali famózní výkon. Oproti oběma soupeřům vynikali především výbornou organizací hry, vtipnou a přesnou přihrávkou, pohybem bez míče a odvahou hrát každý s každým. Dnes byla navíc vynikající souhra obránců a útočníků.