Rantířov schytal od juniorky bůra

15.05.2017 06:19

 

muži B - Rantířov 5:3 (2:2) branky: 3., 68. a 75. M. Šmída, 36. Vašíček, 59. Mrkos (PK) - 32. a 45. Kozák, 63. Kovačík (PK). 

 

Rozhodčí: Šrámek. 

ŽK: 2:1. 

Diváci: 30. 

 

Vrchovina B: J. Skryja - Havelka, Poul, Košík, Mrkos - P. Blažíček (68. Josífek), Vašíček (87. Veselý), P. Sodomka (68. Čírtek), Polnický, R. Blažíček - M. Šmída.

 

Na hřišti v Pohledci se na těžkém a po průtrži mračen nasáklém terénu urodila gólová přestřelka. Juniorka Vrchoviny šla rychle do vedení, když se už po třech minutách hry prosadil útočník Šmída. Domácí byli fotbalovějším týmem, ale dopláceli na okénka v defenzivě. Na vyrovnání Kozáka sice rychle odpověděl Vašíček, ale Kozák svým druhým gólem v poslední minutě první půle vyrovnal.

Po změně stran byl v 59. minutě faulován Vašíček a Mrkos poslal béčko Vrchoviny potřetí v zápase do vedení. Jenže úspěšný exekutor o tři minuty později fauloval ve vlastní šestnáctce a Rantířov taktéž z penalty vyrovnal na 3:3. Poté si však vzal slovo opět Šmída a dvěma góly v rozmezí sedmi minut utkání rozhodl ve prospěch svěřenců trenéra Karla Havlíka a dokonal svůj zápasový hattrick.