Rezervu Vrchoviny srazila penalta

12.09.2016 08:43


Nové Syrovice - muži B 3:2 (2:2) branky: 21. a 88. T. Lang (druhý z PK), 28. M. Sosnar - 33. Čírtek, 44. Follprecht.


Domácí začali nevyužitou šancí Železného. Ten byl ve 21. minutě faulován a z následného přímého kopu parádně zavěsil Tomáš Lang. O sedm minut později vyhrál po odkopu od brány Toman, který vyslal na zteč Miroslava Sosnara a ten už si věděl rady  2:0. "Pak jsme přestali hrát, soupeř přidal na tempu, víc držel míč, začal nás přehrávat a zaslouženě do poločasu vyrovnal," komentoval domácí trenér Jan Prígl.

Po změně stran začali jeho svěřenci lépe. Nové Syrovice měly mírný tlak, začaly hrát víc po zemi a vytvořily si několik šancí, které však zůstaly nevyžity. Rozhodnutí přinesla 88. minuta, kdy faul na Miroslava Sosnara potrestal z nařízené penalty Lang.

"Pro nás důležité tři body. Potvrdili jsme, že doma body nerozdáváme, že tří zápasů máme tři vítězství, což je dobré a člověka potěší. Jsem spokojen s přístupem, kluci to odmakali, odjezdili, odbojovali a šli si za tím," hodnotí Prígl.

Rozhodčí: Petrlík

ŽK: 0:4, ČK: 0:1 (87. Mrkos)

Diváci: 100

Sestava Vrchovina B: Šmída - Havelka, Mrkos, Veselý (74. Němeček), Fagula - Čírtek, Blažíček, Josífek, Polnický - Ondra, Follprecht (52. Raus).