Sedmý mistrovský zápas v Chotěboři 17.10.

18.10.2015 14:25

Tým - ročník 2005

Sestava: Dobrovolný Jakub, Hlavsa Luděk,  Jelínek Filip, Kutra Daniel, Starý Adam, Sklenář David, Hájek Vojtěch + 1. zápas Humlíček Jan a 2. zápas Hendrich Samuel

V. Meziříčí - Vrchovina    0:21

branky: Starý 6x, Sklenář 5x, Kutra 4x, Hlavsa 2x, Hájek 2x, Jelínek, vlastní

Po nejlepším výkonu v podzimní části soutěže jsme soupeři nedali absolutně žádnou šanci na úspěch. Dařilo se nám ve všech herních činnostech. Člověk na "lavičce" mohl celý zápas mlčky prostát a mít velkou radost z předvedené hry. Jediným problémem bylo trefit prázdnou bránu soupeře. Nejprve Adama ještě trochu omlouvá složitější pozice, ale aby David ze 2 metrů nikým neaatakován zcela odkrytou bránu přestřelil se jen tak nevidí :-)

Chotěboř - Vrchovina    7:22

branky: Starý 7x, Kutra 6x, Sklenář 4x, Hlavsa 4x, Hendrich

Podařilo se nám navázat na výkon z předešlého utkání. Mrzí jen hned několik lacino inkasovaných branek, které by nás proti těžším protivníkům určitě mrzely. Zde navážu na jednu věc, která mě hodně trápí a to rapidní výkonnostní rozdíly mezi jednotlivými týmy. Hrajeme minimum zápasů, kdy jsme pod tlakem, na vše máme daleko méně času atp. Ono je sice hezké nastřílet na potkání přes 20 branek, ale takovéto zápasy pro naše šikovné hráče (i soupeře, kteří po několika inkasovaných gólech dále rezignují) ztrácejí smysl a myslím, že je to hodně omezuje v jejich dalším fotbalovém růstu. To se ukázalo zrovna minulý týden v Třebíči, když Fotbalová škola hrála v úplně jiném tempu než drtivá většina našich soupeřů a my s tím měli velké problémy. Našim klukům (zvyklým na pohodové výkony) dlouho trvalo než se s tímto vypořádali. To jim samozřejmě nevyčítám. Se vší úctou ke  všem týmům, problém je  v tom, že se soupeři jako jsou Jihlava, Třebíč, Pelhřimov, Havl. Brod se setkáváme pouze sporadicky...

 

Tým - ročník 2006

Sestava: Dvořák Martin (G), Dvořák Milan, Hlaváčová Veronika, Hudák Kryštof, Nechvátal Matyáš,  Lempera Lukáš, Šolc Marek, Chalupský Šimon, Humlíček Jan (2. Zápas), Hendrich Samuel (1. Zápas)

V. Meziříčí - Vrchovina    1:22

Branky: Dvořák Mi. 6x, Hlaváčová 5x, Hudák 4x, Nechvátal 4x, Chalupský 2x, Šolc

S tímto soupeřem jsme před týdnem prohráli a tak jsme se snažili dobře namotivovat. Zápas jsme nezačali dobře, neboť již z prvního útoku jsme hned obdrželi branku. Nevím co se ale poté stalo, ale soupeře jsme začali doslova drtit. Zápas se změnil v exhibici. Musím ale ocenit i soupeře, který to nezabalil a bojoval až do konce. V tomto zápase to byl od našeho týmu opravdu super výkon!

Chotěboř - Vrchovina    2:9

Branky: Nechvátal 7x, Hlaváčová, Šolc

Výsledek vypadá jednoznačně, ale mohlo to být ještě lepší, nebýt výborného výkonu brankáře soupeře. Soupeře jsme sice do mnoha šancí nepustili, ale nedařila se nám útočná fáze. Motali jsme se před brankou, místo střelby jsme nahrávali a pokud jsme vystřelili, vždy tam byl brankář. Nebylo to moc pohledný fotbal. Vítězství bylo sice vybojované, ale zasloužené. V tomto zápase musím ale přece jednoho hráče pochválit a to gólmana Martina za skvělé čtení hry a dobrou rozehrávku.