Sedmý mistrovský zápas v Chotěboři 17.10.

29.10.2015 19:14

Ročník : 2007

Sestava : Pochop J. - G, Brusenbauch K., Tachir M., Bukáček D., Červenka R., Novotný M., Drdla A.

První zápas proti Velkému Meziříčí. Soupeř hrál velmi dobrou kombinační hru. Nám se nepodařilo využít jeho slabin v obraně a bráně. Nedůrazně jsme napadali soupeřovy obránce a dovolili jsme jim zakládat rychlé protiútoky. Velké Meziříčí je silný soupeř, ale myslím si, že když budeme hrát zodpovědně na všech postech, dá se s nimi hrát vyrovnaná partie.

Vrchovina : Velké Meziříčí     3 : 8

Góly : Tachir M., Brusenbauch K., Novotný M.

Druhý zápas proti hráčům Chotěboře. Chotěboř patří v letošní sezoně mezi slabší soupeře. Je proto důležité si v zápasech s takovýmito soupeři zkoušet kombinace, střelbu, ... Toto kluci v tomto zápase splnili na jedničku a zaslouženě vyhráli.

 Vrchovina : Chotěboř     10 : 1

Góly : Brusenbach K. - 4, Tachir M. - 3, Drdla A. - 2, Bukáček D.

Kluci děkuji za předvedené výkony.


Ročník : 2008

Sestava : Blažek J. - G, Chodil J., Sláma H., Sláma Č., Křivánek M., Mach P., Kreutzer M.

V prvním zápase jsme se postavili soupeři z Velkého Meziříčí a jednalo se o hráče, se kterými jsme minulý týden prohráli vysoko 9:2. Do zápasu jsme však vstoupili nebojácně, aktivně jsme přistupovali k osobním soubojům a soupeř se tak často nedostával do zakončení. Naše snaha byla odměněna vedoucím gólem. Jelikož se jednalo o silného soupeře, z narůstajícího tlaku si vypracoval několi šancí a tři z nich gólově zakončil.  I přes prohru jsme v tomto zápase předvedli pěknou hru a velké zlepšení proti minulým zápasům.

Vrchovina : Velké Meziříčí   1 : 3

Gól : Chodil J.

Ke druhému zápasu jsme nastoupili proti domácím hráčům z Chotěboře. Začátek zápasu se nám opět vydařil. Vypracovali jsme si několik gólových příležitostí a po zásluze šli do vedení 2:0. Po několika individuálních chybách se soupeři podařilo vstřelit postupně dva góly. Pozitivní je, ža nás obdržené branky nerozhodily a na každou jsme dokázali rychle gólově zareagovat. Na konci tohoto zápasu jsme tedy zaslouženě mohli zvedlout ruce k vítěznému gestu. Všechny kluky musím pochválit za předvedené výkony, za jejich bojovnost a nasazení.

Vrchovina : Chotěboř   4 : 2

Góly : Chodil J. - 3, Sláma H.