Šestý mistrovský zápas v Třebíči 10.10.

12.10.2015 18:14

Tým - ročník 2005

Sestava: Hlavsa L. (G),  Jelínek F., Kutra D., Starý A., Sklenář D. + 1. zápas Šolc M. a 2. zápas Dvořák Milan

 

V. Meziříčí - Vrchovina    3:10

Branky: Starý 8x, Šolc 2x

V sobotním dopoledni jsme zažívali prakticky stejné pocity jako mladší kolegové na vedlejším hřišti. V prvním utkání jsme ještě měli hru víceméně pod kontrolou a i díky Adamově střelecké potenci jsme zvítězili. Za zmínku stojí vynikající výkon hráčky VelMezu Lucie Bendové, která nejprve deptala naše střelce skvělými zákroky v brance a v druhé půli v útoku potrápila naše obránce.

 

FŠ Třebíč - Vrchovina    13:10

Branky: Kutra 4x, Sklenář 2x, Starý 2x, Jelínek 2x

V druhém utkání se domácí rychle ujali vedení 3:0 a s námi to vypadalo hodně zle. Naštěstí jsme se dokázáli zvednout a vytvořit si obrovské množství šancí, ale soupeřova brána snad byla zakletá. Nikdo by se nemohl divit, kdybychom v poločase nastříleli 10 a více branek, bohužel nám nebylo přáno. Ve druhé půli si soupeř udržoval 3-4 brankový náskok a my ne a ne se prosadit. Rozstříleli jsme se až v záverečné patnáctiminutovce, když jsme soupeře stáhli na rozdíl jedné branky. Bohužel na obrat už nebyly síly a domácí nás ke konci dorazili na konečných 13:10.

 

Zde je třeba hráčům poděkovat, že museli "přetrpět" 100 minut na hřišti, bez možnosti vydechnout, napít se atd...

 

Tým - ročník 2006

Sestava: Dvořák Martin (G), Dvořák Milan (1.zápas), Hlaváčová Veronika, Hudák Kryštof, Nechvátal Matyáš,  Lempera Lukáš, Drdla Antonín, Šolc Marek (2.zápas)

 

V. Meziříčí - Vrchovina    12:8

Branky: Hlaváčová 4x, Drdla 2x, Hudák, Dvořák Mi.

Již před tímto prvním zápasem jsem měl pocit, že to dnes nebude náš den. Koncentrace všech hráčů na zápas nebyla taková, jaká měla být, a to vše se odráželo na hřišti. Nedařilo se nám zakončení, v obraně jsme hráli nedůrazně a lehkovážně. Ani poločasové rozebrání situace mnoho nepomohlo. Bohužel dnes nám to nešlo. Přispělo k tomu i tradičně volné vedení zápasů, jak je v Třebíči zvykem. Tímto průběhem byli rozhozeni nejen hráči, ale i trenér samotný. Není to standardní a bohužel jsme se tomu nedokázali přizpůsobit.

FŠ Třebíč - Vrchovina    10:11

Branky: Nechvátal 5x, Hlaváčová 4x, Hudák 2x

V tomto zápase byly občas k vidění pěkné akce. Ale světlé okamžiky jsme střídali s těmi horšími. Přesto, že některé akce byly pěkné, chybělo nám lepší zakončení. Bylo vidět, že oproti prvnímu zápasu jsme zvýšili nasazení. Některé přihrávky místo toho, aby šlo do běhu, směřovaly za hráče a tím jsme hodně akcí zabrzdili. Což byla obrovská škoda.

Dnešní den se nám úplně nepovedl, ale chci ocenit všechny hráče, kteří na zápas jeli. Hráli jsme s minimální možností střídání, neboť někteří hráči se z různých důvodů omluvili. Občas mě bylo i líto, když měl soupeř možnost vystřídat a ulevit svým hráčům. O to víc si cením všech, kteří to dnes vybojovali. Díky!