Šestý mistrovský zápas v Třebíči 8.10.

13.10.2016 19:31

Ročník 2009

Sestava : Cobzaru D. - G (1 zápas), Polanská P. - G (2 zápas), Chroustovský D., Bobula A., Petr A., Tomášek M., Tomášek R., Bartalos T., Komínek F.

Vrchovina : Velké Meziříčí      1 : 4

Gól : Chroustovský D.

V prvním zápase jsme si vytvořili množství šancí, které jsme bohužel nedokázali gólově proměnit. Soupeř byl v proměňování efektivnější a po zásluze zvítězil.


Vrchovina : Třebíč              1 : 11

Gól : Bobula A.

V druhém zápase jsme nastoupili proti hráčům domácího oddílu. Od začátku jsme se dostali pod tlak a soupeř nás svojí pestrou hrou jasně přehrával.

V dnešních zápasech jsme v bráně měli děti, které se mezi tyče postavili poprvé. Je dobré si tuto činnost vyzkoušet a z pozice gólmana pozorovat hru před sebou. Lépe si uvědomí některé chyby, kterých se dopouštíme. Oba naši dnešní gólmani zasluhují pochvalu za předvedené výkony.

Dnes bych chtěl ještě pochválit a to nejen za dnešní, ale i za předchozí zápasy Davida Chroustovského, Adama Bobulu a Vaška Fialu ( i když dnes chyběl ). Je radost pozorovat jejich zápal pro hru, bojovnost a chuť porvat se o výsledek, i když tým prohrává. Bylo by dobré, kdyby jejich zápal strhl i ostatní. Jen tak dál.