SFK Vrchovina - FC Žďas Žďár nad Sázavou

05.05.2014 20:41

V neděli odehrála starší přípravka zápas s FC Žďas Žďár nad Sázavou.

Červená skupina

Po prvním mistrovském utkání (se Žďárem), kdy se hrál vyrovnaný zápas do poslední minuty se čekalo opět vyrovnané derby. Kluci "nažhaveni", ale s respektem k soupeři začali zápas opatrně a prvních pět minuta byla z naší strany spíš "holomajzna" než fotbal. Potom ale dáváme dva rychlé góly za sebou, kluci se uklidní a hrají už to svoje. Možná tím, že nekteří soupeřovi hráči mají za sebou už ranní zápas za béčko, a mají pouze jednoho hráče na střídání, tak se vůbec nedostavají do hry. Naši kluci toho 100% využívají a ovládají celý zápas. Kluci veliká pochvala pro všechny jak dovedete zápas zvládnout fotbalově. Situace se snažíte řešit hlavou a ne jenom prásknutím do balónu. A i když se to někdy nepovede tak to nevadí. Je vidět (já to vidím), že to chcete řešit fotbalově. A to je dobře, to se učte, odkopnout balón můžete vždycky:-) 

Ještě jednou pochvala pro celou sestavu ve složení: Lukáš Hudeček, Lukáš Hudec, Tomáš Švanda, Jakub Novotný, Tadeáš Dobrovolný, Matěj Jícha, Marek Škařupa, Roman Červenka.

SFK Vrchovina - FC Žďas Žďár nad Sázavou 26:3 (12:0)

Góly: L.Hudec-2x, L.Hudeček-1x, M.Jícha-5x, M.Škařupa-2x, T.Švanda-3x, R.Červenka-4x, T.Dobrovolný-2x, J.Novotný-7x

 

Žlutá skupina

SFK Vrchovina - FC Žďas Žďár nad Sázavou 4:7

Kometář ke žluté skupině později …


Sestava: Lukáš Bonaventura, Josef Bojanovský, Tomáš Humlíček, Jiří Bednář, Martin Sochor, Daniel Mokrý, Vojtěch Šiška, Jakub Dvořáček, Kryštof Štěpnička, Tomáš Procházka, Jiří Mička