SFK Vrchovina - Jihlava, Pelhřimov

11.05.2014 12:47

V sobotu odehrála starší přípravka mistrovská utkání s Jihlavou a Pelhřimovem.

Červená skupina

V prvním zápase nás čekala Jihlava. Soupeř výborně fotbalově připravený a hrající s velkým důrazem a nasazením. Což nám dělá někdy trošičku problém:-).

Ale kluci na to odpověděli po svém. Když bylo potřeba tak se přitlačilo, ale jinak zase velká snaha hrát fotbal. Bylo tam místo kdy to na chvíli sklouznulo k nakopávání, ale to bylo dáno velmi dobrou hrou - napadáním soupeře. A když už nás soupeř překonal tak vytáhnul několik vynikajících zákroků v bráně Lukáš.

Výborný zápas odehrál Tomáš ( Švanďák, Švancík). Takhle odpilovanou lajnu dopředu-dozadu už jsem dlouho neviděl. A když k tomu přidá ještě ten svůj "průstřel" :-) tak to byl zápas na jedničku. Ale pochvalu za opravdu výborně odehraný zápas si zaslouží celá sestava. Kluci výborně.

Ve druhém zápase nás čekal Pelhřimov. Soupeř hrající silový, důrazný fotbal, podpořený velice dobrým golmanem. (myslím si, že rukavice má od nás vyprášené pořádně:-). Měl jsem obavu aby se kluci nepoušteli do zbytečných soubojů, kde by nás soupeř určitě přehrál, ale to kluci vědeli. Tak si zvolili to svoje - fotbal. Opakuju se, ale kluci výborně. Klobouk dolů a veliká pochvala pro celou sestavu ve složení: Lukáš Hudeček, Tomáš Švanda, Lukáš Hudec, Jakub Novotný, Láďa Novák, Matěj Jícha, Roman Červenka.

SFK Vrchovina - Jihlava 15:2 (pol. 7:1)

Góly: T.Švanda-2x, R.Červenka-6x, M.Jícha-1x, L.Novák-3x, L.Hudec-1x, J.Novotný-2x

SFK Vrchovina - Pelhřimov 14:4 (pol.8:1)

Góly: T.Švanda-1x, R.Červenka-3x, L.Novák-1x, J.Novotný-9x

 

Žlutá skupina

Sestava: Lukáš Bonaventura, Jiří Mička, Tomáš Procházka, Filip Duda, Kryštof Štěpnička, Jakub Dvořáček, Vojtěch Šiška, Daniel Mokrý, Martin Sochor, Adam Jirků, Jiří Bednář, Josef Bojanovský.

SFK Vrchovina - Jihlava 6:19 (pol. 1:7)

Góly: T.Procházka-2x, J. Mička-1x, D.Mokrý-1x, A.Jirků-1x, J.Bojanovský

SFK Vrchovina - Pelhřimov 1:4

Góly: D.Mokrý