Těsná výhra s Polnou v prvním kole nadstavby

10.04.2017 13:50

 

Nové Město - V kategorii U15 jsme rozehráli nadstavbu KP Vysočina, kam postoupilo prvních šest týmu této soutěže. Tento systém se nově zkouší a měl by zkvalitnit zápasové vytížení hráčů této věkové kategorie. Prvním jarním soupeřem byla TJ Slavoj Polná a věděli jsme, že nás čeká velmi zdatný soupeř, vždyť v prvním podzimním kole jsme na hřiště Polné také zvítězili o gól 2:1.

 

U15 - TJ Slavoj Polná 2:1 (1:0) branky: 2x Pulkrábek

 

Zápas pro nás začal velmi slibně, když se velmi brzy k dorážce dostal všubýlek Pulkrábek. Vrchovina měla handicap v tělesné schránce, Polná byla více vyspělá. Domácí však vše smazali svou šikovností a fotbalovostí ve hře po zemi. Navíc třeba Červenka se ve svých gólových šancích pouze zastřeloval. Pro nemoc nám chyběli hned tři klíčový hráči základní sestavy a bylo to v mnohém znát.

Ve druhé půli se styl zápasu nezměnil, do dvougólového vedení Vrchovinu poslal opět dobře postavený Pulkrábek. Polná stačila už jen snížit. Domácí vyhráli zcela zaslouženě.

Sestava: Vopršal (36´Mička) - Hudec, Peňáz, Švanda, Lhoták, Požár, Chroustovský, Novák, Pulkrábek, Macciolli, Červenka, Bojanovský, Dvořáček, Štěpnička, Jícha, Král