Třetí mistrovský zápas ve Velké Bíteši 24.9.

24.09.2016 21:31

Tým - ročník 2007

Bystřice n/P  – SFK Vrchovina  12:7 (pol. 5:5)

Komentář později …

Spartak V. Bíteš – SFK Vrchovina  5:3  ( pol. 2:1)

Komentář později …

Tým hrál ve složení: Červinka Adam (B), Brusenbauch Karel, Červenka Radim, Kalášek Vilém, Tachir Marek, Drdla Antonín, Hendrich Samuel

 

Tým - ročník 2006

Bystřice n/P  – SFK Vrchovina  1:29 (pol. 1:11)

Branky: Hlaváčová V. 9x, Dvořák Mi. 5x, Hudák K. 5x, Lempera L. 3x, Šolc M. 3x, Humlíček J. 3x, vlastní

Výsledek napovídá o obrovské převaze a skutečně to tak bylo. Byl to soupeř, se kterým jsme si mohli vyzkoušet věci, které se učíme na tréninku. Bohužel to se nám příliš nedařilo. Nešly nám nahrávky, ani převzetí míče. Výsledek je jedním z několika pozitivních momentů.

Spartak V. Bíteš – SFK Vrchovina  1:12  ( pol. 1:6)

Branky:Hlaváčová V. 4x,  Hudák K. 3x, Lempera L. 2x,  Šolc M. 2x, Humlíček J. 1x

Kluci z Bíteše nás přinutili zvýšit obrátky. To jsme potřebovali. Najednou hra měla spád. Vyhrávali jsme souboje. Přesto jsme se opět potýkali se stejnými problémy – špatné vedení míče, nedostatečné krytí, kličky do hráčů, nedostatečná komunikace. Neustále na tom pracujeme, ale zlepšujeme se pomalu. Bude to ještě nějakou chvíli trvat.

Byť jsme oba zápasy suverénně vyhráli, ukázali nám, na čem je třeba dále pracovat. Pozitivní je, že děti pracovat a se zlepšovat chtějí. Za to jsme my, trenéři, jenom rádi.

Tým hrál ve složení: Dvořák Martin (G), Dvořák Milan, Lempera Lukáš, Humlíček Jan, Šolc Marek, Hudák Kryštof, Hlaváčová Veronika