Třetí mistrovský zápas ve Velké Bíteši 24.9.

27.09.2016 19:24

Ročník - 2009

Sestava : Tomášek M.- G (1 zápas), Bobula A. - G (2 zápas), Chroustovský D., Fiala V., Polanská P., Bartalos T., Žák J., Komínek F., Balon P.

SFK Vrchovina : Bystřice nad Pernštejnem        9 : 4

Góly : Chroustovský D. - 5, Fiala V. - 2, Bartalos T. - 1, Bobula A. - 1

K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti hráčům, tedy spíše proti hráčkám z Bystřice nad Pernštejnem. Bylo vidět, že s fotbalem teprve začínají. Od začátku jsme byli aktivnější a vytvářeli si spoustu šancí. K vidění byla spousta pěkných fotbalových akcí. Jen mě trochu mrzí, že ze čtyř šancí soupeře, všechny skončily gólem. Trochu zdrženlivější výkon našeho gólmana byl nejspíš způsoben zraněním ruky, které si přivodil během předzápasové přípravy.


SFK Vrchovina : Velká Bíteš       4 : 2

Góly : Chroustovský D. - 3, Fiala V. - 1

K druhému zápasu jsem nastoupili proti domácím borcům. V tomto utkání nás čekal těžší soupeř. Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal se spoustou šancí na obou stranách. Naše družstvo několika výbornými zákroky podržel Adam Bobula, který v bráně vystřídal zraněného Mildu Tomáška. Díky těmto zákrokům a aktivitě našich útočníků jsme šli do vedení, které jsme postupně navyšovali. Ke konci zápasu bylo vidět, že některým z našich hráčů již docházejí síly a soupeř výsledek zkorigoval. Naše vítězství jsme si však již pohlídali.

Za předvedenou hru bych chtěl všem hráčům poděkovat. Stále je však mnoho věcí,  které musíme zlepšovat. Ať je to přesnější nahrávka nebo lepší vedení balonu. Při zlepšení těchto činností se nám bude dařit proměňovat více šancí. Ale všechno má svůj čas. Jen musíme být trpěliví.