Třetí mistrovský zápas ve Velké Bíteši

19.09.2015 19:43

Tým - ročník 2005

 

Spartak V. Bíteš - Vrchovina  0:10  (0:4)

branky: Sklenář 4x, Kutra 3x, Starý 2x, Mi. Dvořák

V prvním utkání nás čekal domácí, hodně silový a pro naši hru "nepříjemný" soupeř. Kluci si vzali upozornění na tyto okolnosti k srdci a dokázali soupeřovi přednosti eliminovat. Utkání jsme měli pod kontrolou, předváděli krásné akce zakončené brankami a zcela po zásluze zvítězili. Potěšilo také čisté konto. 

 

FKM Jihlava - Vrchovina  6:10  (3:4)

branky: Sklenář 3x, Starý 2x, Kutra, Jelínek, Nechvátal, Hlavsa, vlastní

 

Se vší úctou ke všem předchozím soupeřům, teprve až Jihlava nás měla prověřit, jak na tom doopravdy jsme. A obstáli jsme na výbornou. V první půli se hral vyrovnaný, oboustranně kvalitní fotbal se spousty nevyužitých brankových příležitostí. Dělalo nám především problém soupeřovo velice aktivní napadání, i s tímto se kluci dokázali postupem času vypořádat. Jako již poněkolikáté jsme skvěle zvládli nástup do druhé půle, vstřelili 3 rychlé branky a opět jsme v této fázi rozhodli. Od té doby jsme měli územní převahu a jen škoda nevyužitých pološancí, míče často jen těsně minuly tyče soupeřovi branky. Těsně před koncem jsme trošku ztratili koncentraci a jihlavští po našich chybách zkorigovali na konečných 10:6.

 

S výkony a výsledky panuje velká spokojenost. Je třeba i poděkovat mladším klukům a děvčeti za doplnění sestavy a jejich výkony, v žádném případě tam nebývají tzv. do počtu. Předvádíme kvalitní podívanou, kterou oceňují i protějšci a to se hezky poslouchá :-)

 

Sestava: Dobrovolný J. (G), Jelínek F., Hlavsa L., Starý A., Sklenář D., Kutra D.,  + 1. zápas Dvořák Mi., 2. zápas Nechvátal M.

Tým - ročník 2006

 

Spartak V. Bíteš - Vrchovina    3:10

Branky: Hlaváčová 4x, Hudák 3x,  Ma. Dvořák, Nechvátal, vlastní

Zápas jsme začali ve vlažném tempu. Malým důrazem v osobních soubojích, zejména při bránění jsme soupeři dovolili držet s námi krok. Poté, co jsme si uvědomili, že opravdu potřeba hrát jinak, jsme soupeře začali přehrávat, i když tempo nijak valné nebylo. Hodně problémů nám působilo autové vhazování, kde nás rozhodčí nemilosrdně (ale správně) trestal. Jinak jsme zápas dovedli v poklidu do vítězného konce.

 

FKM Jihlava - Vrchovina    6:8

Branky: Hudák 3x, Hlaváčová 2x, Mi. Dvořák 2x, Šolc

Proti nám tentokrát nastoupil soupeř úplně jiného kalibru. Ač jsme se na začátek připravovali a nechtěli jsme zaspat začátek, opak se stal pravdou. Tempo, které nám stačilo na V. Bíteš, na tohoto soupeře opravdu nestačilo. Než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme dva nula. Naštěstí tento tým se nevzdává a zařadil vyšší rychlost. Od této chvíli měl zápas všechno – bojovnost, nasazení, kombinace a i góly. Oba dva týmy přispěly ke krásné podívané. Škoda, že takových zápasů nehrajeme více. Základ k vítězství jsme položili v prvním poločase. Ve druhém jsme již náskok udržovali. Nicméně zápas byl opravdu vyrovnaný. Za tento zápas chválím všechny.

 

Sestava ve složení: Dvořák Martin (G), Šolc Marek, Dvořák Milan (2.zápas), Nechvátal Matyáš (1. Zápas), Hlaváčová Veronika, Hudák Kryštof, Lempera Lukáš, Drdla Antonín, Hendrich Samuel

 

A opět pár fotek, za které děkujeme:

od Radky Jelínkové: filipjelinek.rajce.idnes.cz/fotbal_st._pripravka/

a

Petra Šolce: akvaryby.rajce.idnes.cz/Vrchovina_fotbal_-_Velka_Bites_sobota_19._9./