Třináctý mistrovský zápas v Chotěboři 15.5.

15.05.2016 14:58

Tým - ročník 2005

 AFC Humpolec  – SFK Vrchovina  5:28

Starý 13x, Sklenář 5x, Kutra 3x, Hlavsa 3x, vlastní 2x, Jelínek, Hájek

 

Bohužel není moc co popisovat. I přes to, že jsme cca 35 minut odehráli ve čtyřech hráčích v poli, tak rozdíl mezi oběma týmy byl stále markantní. Bylo zde hodně prostoru na předvedení naučených věcí z tréninku a to se dařilo. Také jsem rád, že naše hra ani na okamžik nespadla k tomu, že každý chtěl dát gól. Bylo mnoho situací kdy naši střelci mohli zakončovat, ale se zvednutou hlavou vždy hledali lépe postaveného kamaráda.

 

FC Chotěboř - SFK Vrchovina  4:18

Sklenář 6x, Kutra 4x, Jelínek 3x, Starý 2x, Hájek 2x, vlastní

 

V první půli nám dělala problém nátlaková hra domácích, kteří nám nedávali ani centimetr hřiště zadarmo a také vynikající individuální výkon hráče Chotěboře s číslem 6. Také jsme málokdy využívali celou šíři hřiště. Po poločasovém vysvětlení situace jsme se naši hrou zase začali poznávat. Tlak domácích na míč zcela odpadl, přišlo mi že jim hra v první půli sebrala mnoho sil. Naopak my si soupeře roztáhli na celou plochu, tak jak jsme potřebovali, nastříleli několik branek a utkání v pohodě dotáhli do vítězného konce.

 

Za nedělní vystoupení určitě zasloužíme pochvalu!

 

Sestava: Dobrovolný J. (G), Jelínek F., Hlavsa L., Starý A., Kutra D., Sklenář D., Hájek V.

 

Tým - ročník 2006

AFC Humpolec  – SFK Vrchovina  4:25

Branky: Hudák K. 8x, Dvořák Mi. 6x, Hlaváčová V. 5x, Lempera L. 3x, Chodilová J. 3x

V tomto zápase jsme měli možnost si vyzkoušet vše, co se učíme na tréninku. Byť výsledek je jednoznačný, bohužel se tohoto úkolu zhostili pouze někteří. Což mě osobně mrzí. Na druhou stranu jsem byl rád za časté pokusy o střelbu. Přesto, že jsme měli jenom jednoho hráče na střídání, vydrželi jsme v tempu. S chutí jsme dohráli zápas až do konce.

FC Chotěboř - SFK Vrchovina  11:16

Branky: Hudák K. 6x, Chodilová J.4x, Dvořák Mi. 3x, Hlaváčová V. 2x, Lempera L.

Tento soupeř nás přinutil hrát na maximum. Opět jsme se dopouštěli individuálních chyb, především při činnostech, které omíláme neustále na tréninku. Je to škoda. Na druhou stranu mě těšila hra dopředu – chtěli jsme tam ten gól dát. Bojovnost z naší strany byla opravdu na velmi vysoké úrovni. Vynikala v ní především Johanka Chodilová, za což zaslouží obrovskou pochvalu. Ale musím pochválit všechny za předvedenou hru dopředu. Bez chyb se to určitě neobešlo, ale jak se říká – kdo nic nedělá, nic nezkazí. Dnes jsme si zasloužili vyhrát.

Tým hrál ve složení: Dvořák Martin (G), Dvořák Milan, Hlaváčová Veronika, Hudák Kryštof, Lempera Lukáš, Humlíček Jan, Chodilová Johanka