Turnaj KFS Vysočina - Velké Meziříčí 12. 6.

15.06.2016 12:14

Hrací systém: 12 týmů rozdělených do dvou skupin, 5+1 a zápas trval 15 minut

 

Základní skupina A

 

SFK Vrchovina - Slavoj TKZ Polná  2:1

SFK Vrchovina - FKM Vysočina Jihlava "modří"  5:1

SFK Vrchovina - FC Velké Meziříčí "modří"  5:2

SFK Vrchovina - AFC Humpolec  1:1

SFK Vrchovina - SK Bystřice n/P.  4:0

 

Čtyři vítězství a jedna remíza = postup z prvního místa do finálové skupiny o 1. - 6. místo

 

Skupina o 1. - 6. místo

 

SFK Vrchovina - FC Chotěboř  4:2

SFK Vrchovina - FC Slovan Havl. Brod  4:2

SFK Vrchovina - FC Žďas Žďár n/S.  4:1

 

Skvělého úspěchu dosáhla starší přípravka na turnaji Krajského fotbalového svazu. I když ne vše probíhalo tak hladce, jak se na první pohled na naše výsledky může zdát. Především začátky některých utkání, do kterých jsme nenastoupili příliš koncentrováni a soupeři nám dokázali odskočit. Na druhou stranu poté vždy mužstvo přepnulo na vyšší obrátky a zápasy dokázalo obrátit v náš prospěch. Po skvělém obratu z 0:2 na 4:2 v zápase s havlíčkobrodským Slovanem bylo jasné, že budeme bojovat o nejvyšší příčky. Před posledním utkáním (vlastně i po celý den) nebyl na tým vyvíjen absolutně žádný tlak na výsledek. Hráči sami moc dobře věděli o co hrají a podle toho k zápasu od začátku přistoupili. Po závěrečném hvizdu už jsme se mohli jen radovat.

 

Konečné pořadí:

1. SFK Vrchovina

2. FC Slovan Havlíčkův Brod

3. FC Chotěboř

4. AFC Humpolec

5. FC Žďas Žďár n/S.

6. Slavoj TKZ Polná

 

Sestava ve složení: Jakub Dobrovolný (G), Vojtěch Hájek, Filip Jelínek, Luděk Hlavsa, Adam Starý, Daniel Kutra, David Sklenář, Johanka Chodilová, Kryštof Hudák, Jan Humlíček a Samuel Hendrich si za své účinkování zaslouží obrovskou pochvalu!

 

Především pro dorazový ročník 2005 to bylo nejlepší možné loučení s přípravkou! Tímto bych jim chtěl poděkovat za nádherné dva roky strávené s němi. Věřím, že za tuto dobu jsme udělali velký kus práce a někam se posunuli. V týmu panovala vynikající atmosféra, nově příchozí hráči prakticky ihned do mančaftu skvěle zapadli, tréninková morálka byla na velmi dobré úrovni a tak dále bych mohl pokračovat... Do dalších let vám přeji mnoho a mnoho úspěchů nejen na fotbalových hřištích, ale i mimo ně! Ještě jednou díky!