Turnaj KP přípravek ve Velkém Meziříčí 12.6.

15.06.2016 18:01

Byť se zdá, že sezona již skončila, ne tak pro týmy přípravek. V nedělí se týmy mladší a starší přípravky zúčastnily výborně obsazeného turnaje pořádaném KFS Vysočina ve Velkém Meziříčí. Oběma týmům se v rámci kraje podařilo dosáhnout vynikajích umístění - starší přípravka celý turnaj vyhrála a mladší skončila na třetím místě. Samozřejmě k takovému úspěchu je potřeba kopec štěstí, ale oba týmy mu šly naproti. Bez dostatečného fotbalového základu ale samotné štěstí nepomůže. Konkurence byla výborná, soupeři vynikající a o to více si tohoto úspěchu můžeme cenit. Je to také jeden z indikátorů, že nastoupená cesta a celková koncepce přípravek je nastavena správně. 

Součástí turnaje byly také dovednostní soutěže, kde se nám také nadmíru dařilo, předším v kategorii mladší přípravky. Matyáš Nechvátal vyhrál soutěž nožiček a Veronika Hlaváčová soutěž v slalomu. Oběma gratulujeme!

Kluky a děvčata také potěšilo, že ceny jim předali Jan Kliment (současný hráč VfB Stuttgart) a Roman Kučera (současný asistent trenéra Vysočiny Jihlava).

Komentář trenéra starší přípravky Davida Krejčího si můžete přečíst ZDE.

Fotka úspěšných týmů ZDE.

Celkový přehled výsledků ZDE.