U10 na turnaji v Třebíči 8.1.

14.01.2017 19:36

Kvalitně odehrátý začátek turnaje z naší strany. Hráli jsme s chutí, nasazením a vcelku dobře kombinovali. Turnaj ovlivnila obrovská nervozita. Bohužel  nám v zápasech chyběla disciplína. Někteří hráči si myslí, že zápasy odehrají sami a ostatní spoluhráče tam nepotřebují. Další hráči se snaží moc a to potom zase chybí tam, kde mají být. Nicméně za nedělní výkon patří hráčům pochvala.

 

Sestava: Adam Červinka, Dan Lempera, Vilém Kalášek, Jakub Hájek, Karel Brusenbauch, Radim Červenka, Veronika Hlaváčová, Matěj Novotný, Lukáš Toman 

 

 

Výsledky ve skupině:

 

SFK Vrchovina : FKM Kahan           3 : 1  ( Vilém Kalášek, Hájek Jakub, Toman Lukáš)

FKM Kahan se podařilo velice rychle skórovat, to nás však nevyvedlo z míry a strojovou hrou jsme postupně navyšovali skóre.

 

             SFK Vrchovina : SK Okříšky                     3 : 3  ( Hlaváčová Veronika 2x, Karel Brusenbauch, )

Naše vystoupení se dá hodnotit stručně: „Výborný výkon, málo bodů“. Za předvedenou hru bychom si zasloužili více bodů i více gólů.

 

SFK Vrchovina :  1.SC Znojmo          2 : 3  ( Hlaváčová Veronika, Vilém Kalášek)

Rychlé a bojovné utkání s velkým množství šancí na obou stranách. Znojmo se více prosazovalo a díky některým chybám našich hráčů v závěru utkání zaslouženě vyhrálo.

 

 Skupina o umístění:

             SFK Vrchovina : HFK Třebíč              1 : 5     ( Vilém Kalášek)

Po pauze jsme nastoupili velmi vlažně a než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme. Po zbytek zápasu jsme nedokázali výrazněji Třebíč potrápit.

 

             SFK Vrchovina :Velké Meziříč             6 : 0          ( Toman Lukáš 4x)

Zápas se hrál v naší režii. Celoplošnou nátlakovou hrou, velkým pohybem a nápaditou kombinací jsme šli za zaslouženým vítězstvím.

                                   

             SFK Vrchovina : FKM Kahan                 3 : 0     ( Vilém Kalášek, Radim Červenka, Hlaváčová Veronika)

Hrálo se v podstatě na jednu bránu, soupeř se na naši polovinu dostával pouze ojediněle. V koncovce nám však chyběl větší klid a rozvaha, a tak zápas skončil pro FKM Kahan přijatelným rozdílem.