U13- TJ Sapeli Polná 4:2(2:2)

03.10.2015 10:45

branky :  15. Jícha Matěj, 16. Dobrovolný Tadeáš, 48. Červenka Roman, 55. Novák Ladislav

Sestava   U13 :  Mička J, Hudec L. ,  Bojanovský J. ,Dvořáček J., Štěpnička K., Červenka R., Bonaventura L. , Novák L., Dobrovolný T.,  Jícha M.,  Jirků A.,  Sochor M.,  Šiska V.,  Švanda T.,  Tlustoš  M. 

 

komentář:

jak hodnotíš  dnešní zápas ?

Luboš Střešňák , trenér: " Dnešní soupeř  byl velmi kvalitní,  rovnocenný. Snažili jsme  se    výsledek    určit  individuální hrou,  to se  ale  zpočátku moc nedařilo. dali jsme  sice  prní gól,  pak i  zvýšili na  2:0 ,  byly  to ale spíše  náhodné branky. Soupeř ale  stihl   rychle  srovnat. To bylo především po našich chybách v obraně, kdy máme  špatně   obsazené  protihráče. Dnes se nám  - hlavněě  v první půli nedařila kombinační hra. Tentokrát  ani vystřídání nepřineslo kýžené zkvalitnění ve hře. Teprve  třetí branka    nám dala jistý klid  a  podařilo se nám nakonec přidat  i pojistný čtvrtý gol, který byl tentokrát po vynikající , krásné fotbalové souhře. To bylo opravdu jak ligový zápas."

druhý poločas se jevil  z naší strany  lepší - mohlo to být  únavou soupeře?

"Nemyslím si že  by byla  druhá půle  výazně  lepší z naší strany. Soupeř  vycítil  šanci získat  zápas pro sebe  a tak se  také tlačil více  do  útoku, z čehož  vyplýval  i větší prostor  pro naše hráče. Dneska  se smolně  nedařilo Matesovi, který  měl  tři dobré  příležitosti, ale  k jeho smůle  to tentokrát  nepadlo. pak to na něm bylo  znát, že  byl trochu nervozní. V jiných zápasech bývá spolehlivější."

druhý poločas byl lepší, i góly padaly po pěkných kombinacích-   bylo to tím že kluci  uposlechli některé poločasové rady?

" To je  asi zbožné přání každého trenéra :-) ,  aby   hráči dělali to, co jim  trenér   doporučí. Nicméně   jsem jim  samozřejmě  o  poločase radil. Koukají na mě   a tak si z toho něco snad  vezmou. Důležité bylo že soupeř  dnes nechtěl prohrát  a tak to byl  oboustranně otevřený a  dobrý zápas."

Kteří hráči se ti nejvíc líbili?

"Dnes  zahrála výborně středová osa -  Láďa Novák a  Tomáš  Švanda. Na konci zahrál  dobře i Tadeáš-  šel do zálohy, kde si myslím že mu to lépe svědčilo. Uvidíme  kam  jej dáme  v příštích zápasech.

děkuji a gratuluji

 

foto na : sfkvrchovina.rajce.idnes.cz/U13_-_TJ_Slavoj_Polna_3.10.2015/