U15 porazila Humpolec

24.04.2017 10:10

 

Nové Město - Naše patnáctka porazila v těžkém duelu silný AFC Humpolec a upevnila si první místo v tabulce v KP Vysočina žáků.
U15 - AFC Humpolec 3:1 (2:0) branky: 2x Červenka, Ptáček
Sestava: Vopršal (40´Mička) - Švanda, Peňáz (K), Požár, Lhoták - Ptáček, Chroustovský, Novák, Štěpnička - Červenka, Pulkrábek. Střídali: Dvořáček, Macciolli, Hudec, Král, Jícha
Hosté z Humpolce domácí od začátku přitlačili na jejich půlku, ale jejich aktivita si vylámala zuby na obranném valu Vrchoviny, v čele s Vopršalem v brance. Ten sbíral jeden balon za druhým. Po dvaceti minutách začali přebírat iniciativu domácí, kteří byli, ač menší vzrůstem, ale zase šikovnější na míči. Navíc během deseti minut se dvakrát trefil bombér Červenka a Vrchovina šla překvapivě do přestávkových kabin s vedením - 2:0.
Druhý poločas měl prakticky stejný průběh, hosté domácí jedenáctku zatlačili a chtěli co nejrychleji vyrovnat. Navíc se hostům poměrně brzy podařilo snížit na rozdíl jediné branky tak, aby se dostali zpět do zápasu. Proti však byl agilní záložník Jirka Ptáček, který se po pravé straně průnikem dostal až před brankáře hostí a svou individuální příležitostí nepohrdnul. Přes brankáře vsítil třetí branku a pojistil vítězství Vrchoviny.