4. PU Vrchovina hrála s divizním Ždírcem

13.02.2016 16:00

 

Na umělé trávě v Chotěboři se hrál další přípravný zápas, tentokrát s divizním Ždírcem. Na potřetí konečně Vrchovina vyhrála.

ŽDÍREC n/D. - SFK VRCHOVINA 1:3 (1:2) branky: 22´domácí - 4´Smetana L., 20´Čírtek, 61´Smetana P.

Sestava Vrchoviny: Michálek - Čírtek, Smetana L., Košík (60´Bárta), Wolker - Blažíček, Michal, Žák - Bača, Smetana P.(75´Veselý), Komínek (20´Krejčí)

 

V sestavě chyběli zranění, resp. nemocní Mazel, Kovář, Nespěšný, Drdla, Šandera, Skryja J. Hrálo se na perfektní UMT v Chotěboři. Začátek patřil Vrchovině, která si do 20.min. vytvoříla 2-brankový náskok, uklidnila se a pod dirigentskou taktovkou čerstvého taťky Lukáše Michala dovedla zápas poměrně v pohodě s velmi omlazeným týmem do vítězného konce. Soupeř odehrál kvalitní zápas, ale výhra byla zasloužená.

Trenér Kysilko k utkání: "Hodnotím zápas velmi pozitivně, i když nám chybělo dost hráčů, ti další, kteří dostali příležitost, se předvedli ve velmi dobrém světle. Soupeř byl kvalitní a udělal na mě pozitivní dojem."

 

Další přípravné utkání sehraje Vrchovina příští sobotu 20.2.2016 na UMT ve Žďáru a soupeřem bude Vysoké Mýto (divize C), výkop zápasu je stanoven na 14.00 hod.