Vrchovina předehrála 16.kolo divize D

14.11.2015 13:30

 

SOKOL TASOVICE - muži A 2:0 (0:0)

Sestava SFK: Šmída - Drdla, Dvořáček, Košík, Śandera (54'Blažíček) - Komínek, Sodomka R., Michal (C), Kovář (83' Kyselý), Nespěšný - Smetana P. (Follprecht O.)

Rozhodčí: Miko - Donálek, Štipčák

ŽK 0:0

Diváci 150

Poslední zápas odehrál za Vrchovinu stoper Tomáš Dvořáček, který ve Vrchovině končí (úplně vlevo v bílém).

Domácí byli od začátku mírně lepší. Větší agresivitou se dostávali k odraženým míčům a vytvářeli si územní převahu. Přesto mohl poslat Vrchovinu do vedení Pavel Smetana, centr Komínka však v gól trestuhodně nepřetavil.

V úvodu druhé půle šel sám na brankáře Komínek, nedal, a tak aktivnější domácí trestali. V 58. minutě se k odraženému míči procpal Švarc, 1:0. Za deset minut bylo hotovo. Při balonu za obranu zaváhal stoper, nechal vystřelit na kraj vápna naběhnutého Paula, který křižnou ranou propálil Šmídu.

Konec sezony nás zastihl ve velkých problémech. V základu byl jeden dorostenec, další tři jsem měl na lavičce. V průběhu utkání se zranil Šandera, na hřiště musel šikovný Blažíček, ale po jeho zaváhání v obraně jsme dostali úvodní gól, který zápas rozhodl. Do 58. minuty bylo utkání vyrovnané, my jsme hrozili hlavně z brejků, protože domácí byli aktivnější. Za výhrou si šli víc než my. Tasovice se prezentovaly dravým výkonem, který nám moc nesvědčí. Přes zimu musíme zapracovat na určitých změnách v týmu, který musí bojovat o každý balon,“ konstatoval kouč Roman Kysilko.