začátek nové sezóny

03.08.2014 20:55

Dobrý den,
blíží se nám začátek nové fotbalové sezóny, proto Vám posílám předběžné informace. Začínáme v úterý 12.8. tréninkem na hřišti v NMNM od 16.00.
Tréninky pro děti školičky (roč. narození 2008, 2009, 2010) budou jako v minulé sezóně, tedy vždy v úterý a ve čtvrtek od 16.00 do 17.00 na hřišti.

Děti ročníku 2007 postupují automaticky do kategórie mladší přípravky vedené Ivanem Hudákem. Další komunikaci s Vámi tedy povede Ivan Hudák, reagujte prosím na jeho maily. Hned v srpnu čeká děti roč. 2007 společně s roč. 2006 několik přípravných utkání a od záři budou pravidelně nastupovat v mistrovských zápasech. Věřím, že to děti zvládnou a přeji jim, ať je fotbal hlavně baví...

Přeposílám Vám jěště mail Ivana Hudáka ohledně nejbližšího utkání (prosím o odpověď přímo na mail Ivana Hudáka, kozout@gmail.com):
Děkuji. S pozdravem
Bobula Marek

Dobrý den,
prázdniny jsou v plném proudu, ale fotbal nespí. Spartak Velká Bíteš pořádá velký turnaj pro kompletní přípravku - starší i mladší. Obě dvě přípravky by měli dát hodromady každá dva týmy - starší každý tým minimálně 6 hráčů, mladší každý tým minimálně 5 hráčů. Myslím že bychom to měli být schopni dát dohromady i když jsou prázdniny. Navíc bych rád do procesu zápasů zapojil i ročník 2007, což jsou nováčči v mladší přípravce.
Chtěl bych jenom mít jistotu, že takovéto týmy dáme dohromady a chci poprosit vás rodiče, zda by jste mi mohli potvrdit, zda v termínu 23.srpna se bude vaše dítě moci tohoto turnaje zůčastnit. Podle počtu se rozhodneme jakou formou tento turnaj pojmeme a nebo se nezúčastníme. Se samotným ročníkem 2005 se mi účast na jiném turnaji moc realizovat nepodařilo, tak třeba budu tentokrát úspěšnější.
Jestli tedy mohu poprosit, potřeboval bych potvrzení nejdéle do pátku 25. července.
Hezké léto.
Ivan Hudák