začátek tréninků, info

11.08.2014 08:35
Dobrý den,
přeposílám Vám email od Ivana Hudáka, kde se dovíte všechny informace k začátku tréninků a sezóny 2014-2015.
Jenom doplním, že za školičku (tedy děti roč. narození 2008, 2009, 2010) budu komunikaci s Vámi vést hlavně já (Marek Bobula, 724 326 299, bobula.marek@gmail.com), protože školička je zvláštní kategorie a má většinou rozdílny program od ml. a starší přípravky. Veškeré informace nájdete také na stránkach pro případ, že by ste z nějakého důvodu ode mně přestali dostávat maily (už se to pár krát stalo, že mi vypadl na někoho mail z databáze...).

https://sfk-vrchovina.webnode.cz/skolicka/

Pokud by se tak stalo, dejte mi prosím vědět a ja to napravím. Napište mi prosím také v případě, že chcete z nějakého důvodu vyřadit z databáze mailů, na které odesíláme orgnizační informace. V neposlední řadě Vás prosím o Vaše případne připomínky a kritiku, klidně v průběhu celé sezóny. Budeme se je snažit zohlednit.
 
Děkuji a přeji všem pohodový průběh další fot. sezóny.
S pozdravem
Bobula Marek


Dobrý den,
 
prázdniny se nám přehouply do druhé poloviny a pro nás fotbalisty z přípravky a školičky to znamená, že nám doba lenošení skončila. Tréninky budou probíhat jak je zvykem na fotbalovém stadionu v Novém Městě na Moravě. První trénink je v úterý 12. srpna.
 
školička (ročník 2008 a mladší)
úterý a čtvrtek  16.00 - 17.00
 
trenéři:
Marek Bobula 
Vladimír Jelínek 
Jaromír Chroustovský
 
 
mladší přípravka (ročníky 2006 a 2007)
úterý a čtvrtek  16.00 - 18.00
 
trenéři:
Ivan Hudák 
Jiří Mička 
 
starší přípravka (ročníky 2004 a 2005)
úterý a čtvrtek  16.00 - 18.00
trenéři:
Roman Dobrovolný
David Krejčí 
Jiří Jícha
 
Všechny kontakty na trenéry najdete na stránkách SFK Vrchovina mládež (https://sfk-vrchovina.webnode.cz/).
 
Tréninky brankářů zatím nebudou !!!!
 
 
 
Na začátku nové sezony si myslím, že není na škodu si zopakovat pár věcí, které loni fungovaly a ulehčily práci hlavně trenérům s organizací tréninků a zápasů.
 
1) Pokud nemůže dítě příjít na zápas nebo trénink, je třeba ho omluvit (školičku u Marka Bobuly, mladší přípravku u Ivana Hudáka a starší přípravku u Romana Dobrovolného). Co se týká zápasů, je dobré každé dítě potvrdit jestli pojede.
2) Tréninky ruší trenér. I když je počasí špatné, většinou vymyslíme jiný program (teorii, nějaké hry pod střechou,...). Pokud se trénink zruší, informaci dostanete ten den mailem.
3) Na tréninky i zápasy je nutné nosit láhev s pitím.
4) Na zápasy nosit chrániče, sprchový gel (šampon) a ručník  - v tomto případě nejde jenom o hygienu, ale i o regenerační proces.
5) Na tréninky a zápasy chodíme včas. Na tréninky minimálně 5 min před oficiálním začátkem, na zápasy domácí zase minimálně 5 min před stanovenou dobou, při odjezdu na cizí hřišti minimálně 10 minut před stanoveným odejzdem. Informace ke každému zápasu dostanete předem.
 
Je také již známo rozlosování Krajského přeboru přípravek. Rozpis jednotlivých zápasů najdete na webových stránkách SFK Vrchovina mládež (https://sfk-vrchovina.webnode.cz/). V tyto termíny prosím počítejte se zápasy. Nicméně je třeba tuto sekci průběžně sledovat, neboť se mohou vyskytnout změny. Mimo to mohou být nějaké turnaje, přípradně přátelské přípravné zápasy. Přípravné zápasy se budeme snažit domlouvat na dobu tréninku (ve většině případů se ná to v minulosti dařilo, ale mohou být vyjímky). O mimořádných turnajích vás budeme také informvat předem.
 
Pro začátek je toho poměrně dost, ale větěinou to znáte již z loňska. Jenom pro rodiče dětí z ročníků 2007 to mohou být nové věci. Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo připomínku, buď můžete kontakovat přímo mě nebo jakéhokoliv trenéra na tréninku. To, co se vám nelíbí, prosím vyjádřete přímo, abychom to mohli hned řešit. Já to dělám a budu dělat stejně. 
 
Pro to, abychom dobře fungovali jako tým, je potřeba udržovat komunikaci a reagovat na podněty včas. Věřím, že se nám to bude dařit a jak děti a rodiče, tak trenéři si společný čas strávený při fotbale užijeme.
 
Od teď vás tedy budu kontakovat minimálně jednou týdně (někdy vícekrát), tak prosím sledujte maily. 
 
Hezký zbytek léta za všechny trenéry přeje
 
Ivan Hudák
 
PS: Pokud máte ve svém okolí děti, které by chtěli hrát fotbal a rodiče se zatím nerozhodli, prosím zkuste je i vy postrčit. Někdy to postrčení opravdu stačí. Děti mohou přijít na jakýkoliv trénink, kde domluvíme další detaily.