Závěrečný turnaj zimní futsalové soutěže v Chotěboři 16.2.

16.02.2014 21:10

Tento víkend nás čekaly čtyři zápasy. Každý zápas futsalové soutěže se hraje na 2x12 minut, což při čtyřech zápasech dává pořádnou porci zátěže. Bez střídání by se to tedy odehrát nepodařilo. Musím pochválit všechny kluky a děvče, kteří pravidelně jezdili v téměř stále stejné sestavě. To nám dalo šanci pracovat na zlepšování v průběhu celého turnaje. Samozřejmě se stále některé chyby opakují, ale aspoň máme na čem pracovat :-). Dnešní turnaj jsme začali jednoznačnou výhrou, spokojen jsem byl i předvedenou hrou. Ale jak už to bývá našim zvykem, jako bychom postupně zápas od zápasu ztráceli na koncentraci. Nicméně ve druhém zápase jsme se prezentovali obrovskou bojovností. Po jedné z mála obranných chyb jsme si nechali dát gól. Pak už jsme jenom dobývali branku, bohužel bez valného úspěchu. Celý turnaj mi to připadalo, jako bych zakázal střílet na branku :-(. To je hlavní prvek, na kterém musíme v budoucnu zapracovat. V dalším zápase jsme opět „vybojovali“ vítězství. Sice těsné, ale povedlo se. V posledním zápase jsme převáděli pěknou hru v kombinaci s bojovností. Vyhráli jsme podle výsledku zaslouženě, ale na každý gól se strašně nadřeme. Finální část naší hry musíme zjednodušit a zakončovat střelbou. Pak budeme vítězit i ve vyrovnaných zápasech. Můžeme nějaký gól dostat, ale dát bychom měli vždy o jeden více.

Celkově jsme skončili po čtyřech turnajích na skvělém druhém místě.  Pořadí bylo následující:

  1. Pelhřimov
  2. SFK Vrchovina
  3. Chotěboř
  4. Čelechovice/Smržice
  5. Ždírec nad Doubravou
  6. Velký Beranov

Chtěl bych poděkovat všem za příkladnou účast (to se jen tak nevidí) všem hráčům uvedeným níže. Díky za bojovnost a snahu zlepšovat se. Zapomenout bych nechtěl ani na Marka Šolce, který nám na jednom turnaji pomohl, když zaskakoval za nemocného spoluhráče.

 

Sestava: Filip Jelínek (brankář), Jakub Dobrovolný, Vojtěch Hájek, Adam Padrtka, Daniel Kutra, David Sklenář, Adam Starý, Veronika Hlaváčová, Kryštof Hudák

Výsledky posledního turnaje:

SFK Vrchovina : Ždírec nad Doubravou          4:0          D. Sklenář 2x, A. Starý, D. Kutra

SFK Vrchovina : Čelechovice/Smržice           0:1

Chotěboř : SFK Vrchovina                            1:2          A. Starý 2x

SFK Vrchovina : Velký Beranov                    5:0          A. Starý 3x,D. Sklenář 2x

 

A pár fotek na konec .... sfkvrchovina.rajce.idnes.cz/U9_turnaj_futsalove_souteze_v_Chotebori_16.2.2014