Další ztráta bodů v závěru utkání

08.05.2016 05:15

Nové Město - Lídr tabulky ztrácí půdu pod nohama v samotných závěrech utkání. Již potřetí v jarní části ztratil vedení v posledních vteřinách zápasu, podruhé za s sebou..

 

muži B - Sokol Želetava 2:2 (2:1) branky: 2x Sodomka Petr (1x PK) - 2x Simandl T.

 

Sestava: Skryja P. - Blažíček, Poul (46´Veselý), Drdla, Skryja J. - Vašíček, Šandera, Polnický (K), Josífek - Follprecht O. (84´ Kršek), Sodomka Petr (89´ Mrkos)

Trenéři: p. Havlík, Poul. Vedoucí týmu p. Polívka

Zápas začali domácí velmi dobře, hned v 6´ Šandera svojí obávanou levačkou napálil pravou tyčku Tománkovy branky a snajpr týmu Petr Sodomka dorazil míč za záda gólmana - 1:0. V 11´ domácí zvýšili na 2:0 z penalty za faul na Follprechta, opět se trefil s přehledem Sodomka. Vypadalo to, jako jasné utkání, domácí hráči si mysleli, že to půjde samo. Přenechali iniciativu hostům, kteří začali vystrkovat růžky. Ve 20´ krásnou bombu vyslal na Skryju hostující Smetana, ale byl z toho pro hosty jen roh. Ve 33´ udělali domácí nepochopitelnou minelu a brankář Skryja zahrál před 16 rukou. Přímý kop ze 17 metrů k zadní tyči proměnil Simandl a snížil - 2:1.

Druhá půle se odehrávala spíše mezi 16 a hra byla z obou stran rozháraná, nikdo nechtěl udělat chybu. V 65´ hosté však na půlce udělali hrubici a na brankáře šel sám Follprecht, ale své sólo trestuhodně zahodil, brankář vytasil bravurní zákrok a míč kryl. Těsně před koncem zápasu byl po druhé ŽK vyloučen hostující Vrbka M. a když zmizel v útrobách kabin bylo srovnáno. Hosté napálili břevno a nejlépe se orientoval opět Simandl, který svou druhou brankou hostům zachrálil alespoň bod - 2:2, zcela po zásluze.  

 

Rozhodčí: Budín - Voneš, Rosický. Delegát Petřivý

ŽK 3:5 ČK 0:1 (87´Vrbka M.)

Diváci 60

 

Trenér Havlík k zápasu: "Zápas jsme rozehráli velmi dobře, lépe to snad ani nešlo. Kluci si musí uvědomit, že soupeř se sám neporazí. Ve třech utkáních jara jsme ztratili sedm bodů v samotných závěrech, velká škoda, ty body nám budou chybět."