Devátý mistrovský zápas v Novém Městě 16.4.

16.04.2016 21:16

Tým - ročník 2005

SFK Vrchovina – FC Žďas Ždár   5:11

Kutra 2x, Sklenář, Hlavsa, Starý

 

V prvním utkání jsme narazili na tradičního soupeře ze Žďáru. Stejně jako o rok mladším kolegům, i nám se utkání herně zrovna dvakrát nevydařilo. Spoustu balonů jsme zbytečně odevzdávali, byli jsme málo důrazní, báli jsme se soubojů 1:1, v mezihře místo abychom hru roztáhli po celé hrací ploše, tak se všichni stahujeme ke spoluhráči s míčem a děláme si to sami složitější, atd... Chyběla také rychlejší práce s míčem, či jakýsi moment překvapení. Zkrátka na velmi dobře hrajícího soupeře jsme toho moc vymyslet nedokázali. Porážka byla zasloužená.

 

SFK Vrchovina – Slovan Havlíčkův Brod   12:5

Starý 5x, Sklenář 4x, Kutra, Jelínek, Chalupský

 

Vstup do druhého zápasu nám vyšel na výbornou. Nabuzení kluci se do soupeře zakousli a v úvodních minutách si vytvořili několikabrankový, dá se říct i rozhodující náskok. Navíc několikrát nastřelili brankovou konstrukci. Bylo jasné, že v nastoleném tempu celé utkání odehrát nedokážeme, nicméně i tak jsme myslím utkání měli pod kontrolou. Zde zasloužíme pochvalu!

 

Dobrovolný J. (G), Jelínek F., Hlavsa L., Hájek V., Starý A., Kutra D., Sklenář D., Chalupský Š.

Tým - ročník 2006

SFK Vrchovina – FC Žďas Ždár   2:16

Branky: Hlaváčová V., Dvořák Mil.

První zápas venku nás nezastihl v dobrém rozpoložení. Nešlo nám vůbec nic a bohužel jsme se ani nesnažili. Tento zápas nám nevyšel a myslím, že si ho budeme dlouho pamatovat.

 

SFK  Vrchovina – Slovan Havlíčkův Brod   16:1

Branky: Hudák K. 5x, Hlaváčová V. 3x, Dvořák Mil. 3x,  Šolc M. 2x, Nechvátal M. 2x, Lempera L.

 

Pokud jsme chtěli přebít hořkost z minulého utkání, museli jsme úplně změnit přístup. Myslím, že po rozebrání minulého zápasu se nám to podařilo. Opravdu nastoupil úplně jiný tým. Zdobila nás chuť hrát, chtěli jsme se rvát o míč a tuto převahu jsme konečně vyjádřili i brankami. Za tento zápas všem náleží pochvala.

 

Tým hrál ve složení: Dvořák Martin (G), Šolc Marek, Dvořák Milan, Nechvátal Matyáš, Hlaváčová Veronika, Hudák Kryštof, Lempera Lukáš, Hendrich Samuel, Humlíček Jan