Dvanáctý mistrovský zápas v H. Brodě 7.5.

08.05.2016 16:27

Tým - ročník 2005

FKM Jihlava  – SFK Vrchovina  8:6

Sklenář 3x, Starý 3x

 

Jihlava proti nám nastoupila s ročníkem 2006, ale roční věkový rozdíl nebyl na hřišti vůbec znát. Výsledek je nejspíš spravedlivý, jihlavšťí byli na hřišti o něco málo lepším týmem.

Slovan H. Brod - SFK Vrchovina  3:7

Sklenář 3x, Starý 2x, Chalupský 2x

 

Ve druhém utkání jsme zlepšili obrannou činnost, soupeři už od nás nedostávali tolik prostoru a vyvarovali jsme se individuálních chyb. Po celé utkání jsme si udržovali několikabrankový náskok a tak by se dalo říct, že jsme jej měli pod kontrolou.

 

Sestava: Dobrovolný J. (G), Hlavsa L., Hájek V., Starý A., Kutra D., Sklenář D., Chalupský Š., Chodilová J.

 

 

Tým - ročník 2006

FKM Jihlava  – SFK Vrchovina  2:14

Branky: Nechvátal M. 5x, Hudák K. 3x, Hlaváčová V. 3x, Lempera L. 2x, Šolc M.

Se stejně starými soupeři z Jihlavy jsme sehráli velmi dobrý zápas. Aktivní hrou jsme soupeře přehrávali a na naše poměry jsme se prezentovali častou střelbou. Protivník nám toho dovolil opravdu hodně, i když se snažil. My jsme ale chtěli hrát a naše vítězství je toho výsledkem.

Slovan H. Brod - SFK Vrchovina  12:2

Branky: Nechvátal M., Dvořák Mi.

Proti o rok starším klukům se projevil hlavně rozdíl ve fyzickém pojetí hry. Kluci z HB každého našeho hráče přinutili hrát na maximum svých možností. Přes věkový hendikep jsme se snažili, ale obstáli pouze někteří. Ukázalo se, že takových zápasů, kdy budeme hrát pod permanentním tlakem, potřebujeme daleko více. Jenom tak se budeme moci posunout dál. Nemohu říci, že by to někdo vzdal, ale naplno se ukázalo, jak kdo má na to měřit se s nejlepšími. Tento zápas nás stál opravdu hodně sil, ale soupeř byl opravdu lepší. Všem děkuji za snahu se poprat o každý míč.

Tým hrál ve složení: Dvořák Martin (G), Dvořák Milan, Nechvátal Matyáš, Hlaváčová Veronika, Hudák Kryštof, Lempera Lukáš, Hendrich Samuel, Humlíček Jan, Šolc Marek