MSK Břeclav - U19 4:5 (0:4)

27.03.2016 10:00

Branky: 51´ Suský, 62´ Martínek, 73´ Fungáč (PK), 85´ Kacr  -  3´, 27´, 34´ a 60´ Kyselý, 10´ Šolc

Sestava Vrchoviny: Petr Šmída, David Ondra, Jakub Smolík, Jiří Havelka, Michal Čírtek, Matěj Urban, Vojtěch Bárta, Radek Blažíček, Ondřej Dacer, Tomáš Šolc (46´ Vojtěch Veselý), Michal Kyselý 

Vedoucí týmu k zápasu: Soupeře jsme v ůvodu zápasu dokonale zaskočili rychlou brankou a velice aktivní hrou dopředu. Ta vedla k dalším gólům v domácí síti a ve 34. minutě bylo skóre už 0:4. Byl to poločas snů, který připomínal výkony z minulé sezony. Soupeři jsme toho moc nedovolili a domácí obrana byla permanetně pod tlakem. Hned po přestávce jsme trochu lehkomyslně dovolili soupeři snížit a jemu narostla křídla. Naštěstí jsme dokázali po několika minutách gólově odpovědět. To když Michal Kyselý vsítil svoji čtvrtou branku v zápase. Pak už třikrát skórovali pouze domácí a ke konci se zápas změnil v pěkné drama. V nastaveném čase předvedl brankář Petr Šmída excelentní zákrok a vytěsnil umístěnou hlavičku soupeře mimo bránu. Tím prakticky zachránil naši výhru. 

Obrat v zápase způsobila naše pasivnější hra ve druhém poločase. Dovolili jsme tak soupeři převzít iniciativu. Také se silami na tom někteří kluci nebyli v posledních minutách zápasu zrovna nejlépe. Ať už to bylo u několika hráčů výpadkem v zimní přípravě, ale také únavou ze zápasu A týmu mužů. Přesto patří celému týmu dík za to, co na hřišti předvedli a také gratulace k výhře na úvod jarní části sezony.