Patnáctý mistrovský zápas v Bystřici 28.5.

29.05.2016 19:03

Tým - ročník 2005

SK Bystřice nad Pernštejnem – SFK Vrchovina  3:9

Branky: Starý 3x, Sklenář 3x, Chodilová 2x, Hudák

V úvodních minutách jsme se na hřišti trochu trápili, postupem času jsme však otěže zápasu vzali do svých rukou a oslabeného soupeře  přehráli.

 

FK Pelhřimov – SFK Vrchovina  11:9

Kutra 5x, Starý, Hudák, Chodilová, Hájek
 

Pouze s jedním hráčem na střídání v horkém počasí hrozně rychle ubývaly síly. Poločasový výsledek 7:3 nám psychicky také moc nenahrával. Avšak o přestávce jsme si řekli, že v sobě najdeme poslední zbytky sil, na soupeře nastoupíme a zkusíme se dostat na dostřel. To se nám podařilo a chvíli před koncem kluci a děvče byly odměněny vyrovnávací brankou na 9:9. Soupeř, který byl směrem dopředu po celý zápas velmi nebezpečný však v závěru dvěma góly rozhodl o svém vítězství. I přes porážku určitě zasloužíme pochvalu, především za druhý poločas. Přesně takováto vyrovnaná utkání potřebujeme hrát!

 

Tým - ročník 2006

SK Bystřice nad Pernštejnem – SFK Vrchovina  3:14

Branky: Dvořák Mi. 5x, Šolc M. 4x, Hlaváčová V. 2x, Humlíček J. 2x, Lempera L.

V tomto zápase nebylo ze začátku vidět mnoho kombinací. Byl to spíše boj o každý míč. Všichni si zahráli na všech postech, což dětem přineslo mnoho zkušeností. Oproti minulým zápasům jsem postrádal více střelby a také rychlejší pohyb s míčem.

FK Pelhřimov – SFK Vrchovina  4:20

Branky: Dvořák Mi. 7x, Nechvátal M. 5x, Šolc M. 5x, Hlaváčová V., Dvořák Ma.,Lempera L.

Opět jsme střídali všechny posty. Soupeři jsme měli z podzimu co vracet a tak jsme se do něj pořádně zakousli. V zápase jsme excelovali zejména díky vysokému důrazu. I když se soupeř představil jako fotbalový a místy předváděl pěkné kombinace, naším nasazením a touhu po míči jsme mu hru hodně znechutili. Po páru slepených gólů jsme klukům z Pelhřimova úplně sebrali motivaci, zato nás to ještě více nakoplo. I my občas prožíváme takové zápasy, proto bych výsledek nepřeceňoval. Vyrobili jsme hodně individuálních chyb a předvedli hodně zbrklostí. Na tom musíme stále pracovat.

Nicméně za oba zápasy si kluci a děvče zaslouží pochvalu.

Tým hrál ve složení: Dvořák Martin (G), Dvořák Milan, Hlaváčová Veronika, Lempera Lukáš, Humlíček Jan, Hendrich Samuel, Šolc Marek, Nechvátal Matyáš.