Poděkování všem za sezonu 2016/17

23.06.2017 09:53


Nové Město - Protože včerejší losovací aktiv uzavřel minulou sezonu 2016/17 je třeba se za ní ohlédnout a poděkovat. Za minulou  sezonu  bychom  rádi  za  všechny   děti  poděkovali městu  Novému Městu na Moravě, které  nám v souvislostí  s  rostoucím  počtem  poctivě  trénující  mládeže  podporují naše aktivity. Děkujeme  všem  sponzorům a  mecenášům našeho spolku,  především  dětí. 


Jsme  rádi, že  poctivá  práce  trenérů  je  odměňována  tím,  že  se  další  a  další  kluci  (i holky)
hlásí  do našeho  klubu.  Jsme určitě největším spolkem svého druhu v NMNM, když nebudeme počítat TJ, která sdružuje hned několik odvětví.  V souvislosti  s  tím  bych  rád  poděkoval   našim  největším  sponzorům, kteří vstoupili do spolku, bez kterých nejsme schopni celou činnost utáhnout, ještě jednou děkujeme! Tím nejvýznamějším sponzorem  jsou  však rodiče  sportujících  dětí,  bez  kterých  by to  vůbec  nešlo!!   Potlesk  patří  Vám.


Přejeme Vám pohodové léto a užijte  si  všichni  krátkého  fotbalového  volna.  Za 4 - 5  týdnů  začne  opět  příprava  na  nadcházející  sezonou.  Někteří  kluci  a holky mezitím  stihnou  s rodiči vysněnou dovolenou.  Již  v srpnu  nám  všem  začnou  náročné  divizní a  krajské  soutěže.  Těšíme se na Vás, na fanoušky, na sponzory. Zachovejte nám svou přízeň.

SFK Vrchovina z.s.