Polná zaslouženě porazila Vrchovinu

05.06.2016 19:11

Polná / Nové Město - V rámci 29. kola Vrchovina podlehla domácímu Slavoji, po velmi ležérním začátku utkání. Smutným hrdinou byl domácí Urbánek, který v první půli nejprve třemi góly zatížil konto Vrchoviny, poté ve druhé půli šel za oplácení předčasně pod sprchy.

 

Slavoj POLNÁ - muži A 4:1 (4:0) branky: 3x Urbánek, Benda - Nespěšný

Další snímky Petra Skryji I. najdete ve fotogalerii

Sestava: Michálek - Bača (88´Drdla), Smetana, Wolker, Blažíček (85´Skryja J.) - Žák - Nespěšný, Michal (K), Šmída M. - Russ, Mbah

Trenéři: p. Libuša, Kysilko, Škorpík. Vedoucí týmu p. Bajer. Kustod. p. Pátek

Rozhodčí: Kadlec - Zaplatilová, Denev. Delegát FAČR p. Racek.

ŽK 3:1, ČK 1:0 (Urbánek)

Diváci 126

Zápas pro Vrchovinu začal nejhůře, jak mohl. Ve 3´fauloval ve vápně Wolker a nařízenou penaltu promněnil domácí Urbánek - 1:0. O dvě minuty později stejný hráč byl na konci kombinace a přesnou střelou zvýšil skóre zápasu - 2:0. O minutu později opět hosté v zadních řadách chybovali, ale sólo Benda nevyužil pálil totiž vedle. V 11´ pálil Urbánek z hranice 16 tentokrát nad břevno Michálkovy branky. O dvě minuty později zatáhl Blažíček míč po pravé straně, zpětná přihrávka na Nespěšného, ale jeho střela neprošla přes hradbu těl. V 18´z přímého kopu Benda přes zeď z hranice 16 zvýšil vedení - 3:0. Ve 31´ šel sám Russ na domácího brankáře, ale vůbec netrefil branku! O čtyři minuty později domácí zahráli malou domů a sudí pískal nepřímý kop, ale aktéři další slibnou akci doslova zazdili! A aby toho nebylo dost, v poslední minutě namazal Michálek Urbánkovi při rozehrání od branky, který se po třetí nemýlil - 4:0.

Druhou půli začala Vrchovina dobře, hned ve 46´ Nespěšný vykličkoval přes tři obránce od rohového praporku a z úhlu prostřelil domácího brankáře - 4:1. Kdo však myslel, že se blýská na lepší časy se mýlil. Hosté sice domácí tlačili, ale bylo jen u náznaků šancí. V 80´se červenal Urbánek, když šel předčasně pod sprchy, ale početní převahu hráči Vrchoviny nevyužili. Domácí naprosto zaslouženě berou tři body.