Rezerva nakonec jen remizovala s Budišovem

17.04.2017 10:21

Nové Město - V rámci 17. kola I.A tř. sk.B se v Novém Městě sehrálo utkání mezi rezervou Vrchoviny a silným týmem Budišova/Náramče.


muži B - Budišov/Nárameč 1:1 (1:0) branky: 11´Havelka - 85´Horký


Trenéři Havlík a Poul měli k dispozici v sestavě některé hráče z "A" týmu. Domácí tým šel velice brzy do vedení po standardce, když nejvýše vyskočil obránce Havelka a otevřel skóre zápasu - 1:0. Jen pro zajímavost, tento mladý pravý bek se trefil v této sezoně již potřetí. Hrál se velice rušný a zajímavý fotbal, ale šance další využity nebyly.

Ve druhém dějství vše pokračovalo ve stejných intencích. Vrchovina B měla šance například Šmída se špatně zorientoval před gólmanem, stejně tak střídající Veselý, nebo Žák. Na druhé straně hosté pálili z hranice 16 a gólman Skryja se nenudil. Navíc hosty sudí v 72´poslal do deseti. Hostující Nováček obdržel druhou ŽK a šel pod sprchy. Domácí k situaci proti deseti však přistoupili ležerně. Mysleli si, že se nemůže nic stát. Jenže opak byl pravdou a pět minut před koncem se z 20 metrů trefil Horký, po odraženém míči trefil náramně volejem spoza obránce - 1:1.

Sestava: Skryja P. - Havelka, Burian, Košík, Skryja J. - Blažíček R., Polnický (K), Žák, Blažíček P.(75´Čírtek) - Follprecht P. (57´Veselý), Šmída M. Připraveni: Němeček, Poul, Mrkos, Vašíček.

Trenéři: p. Havlík, Poul. Vedoucí týmu p. Polívka

Rozhodčí: Rosický - Stratený, Beneš

ŽK 4:2, ČK 0:1 (Nováček)

Diváci 100